27 / 04 / 2024

Yalçıntepe İnşaat İstanbul Maximoon nerede MAXIMOON Evleri'ne nasıl gidilir!

Yalçıntepe İnşaat İstanbul Maximoon nerede MAXIMOON Evleri'ne nasıl gidilir!

Yalçıntepe Group, İstanbul Maximoon projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor. MAXIMOON, Esenyurt sınırlarında, İstanbul Boğazı ile yapımı planlanan Kanal İstanbul arasında kalan altın değerinde prestijli bir mevkide yükseliyor... İşte  İstanbul  Maximoon Ev



Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran ve 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt'ta yer alan, yüzde yetmişi yeşil alana ayrılmış, modern bir yaşam için gereken her türlü sosyal imkana ve konfora sahip MAXIMOON yaşam merkezinin startını verdi.

Esenyurt'ta MAXIMOON devri, MAXIMOON hayat

Konut sahibi olmak isteyenleri MAXIMOON'da ayrıcalıklı bir yaşam tarzı bekliyor. Konforun, prestijin, olanakların ve standartların maksimum olduğu MAXIMOON yaşam merkezi, mimari estetiği ile de farkını kanıtlamayı hedefliyor. İstanbul'un en yüksek noktalarından birinde yer alan MAXIMOON, Esenyurt sınırlarında, İstanbul Boğazı ile yapımı planlanan Kanal İstanbul arasında kalan altın değerinde prestijli bir mevkide yükseliyor.    

MAXIMOON ulaşım kolaylığı

İstanbul'un en önemli iş lokasyonlarına yalnızca 20 dakika mesafede yer alan MAXIMOON, TEM Otoyolu'na 400 metre, E-5'e beş dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, yeni inşa edilecek Silivri Havalimanı'na 30 dakika, İstanbul'un dünyaya açılan kapısı Ambarlı'ya ise yedi kilometre mesafede bulunuyor.    
 
Ayrıcalıklı bir yaşam

Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekibin yönetiminde projelendirilen ve yürütülen MAXIMOON, yeşil alanları, kat bahçeleri ve 40'ı aşkın mağazası olan geniş bir çarşıya sahip bulunuyor.   Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ile MAXIMOON, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en güzel örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Öte yandan, konutların teslim tarihinden itibaren hizmet verecek 65 kişilik ekip ise, MAXIMOON sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her türlü teknik desteği sağlıyor olacak.    

Yatırım için de kazançlı bir proje olan MAXIMOON, yabancı yatırımcıların Beyoğlu ve Levent-Maslak hattından sonra en çok yatırım yaptıkları bir lokasyonda yer alıyor, hızla gelişen bir bölgede bulunmasının avantajıyla yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.


Geri Dön