28 / 04 / 2024

Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda 126 bin liraya!

Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda 126 bin liraya!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

Yalçıntepe İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen ve 8 bloktan oluşan Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda fiyatlar 126 bin liradan başlıyor. Projede 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...



Yalçıntepe  Maximoon  Konutları, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje,  Yalçıntepe Group  tarafından konumlandırılıyor. Toplamda 8 bloktan oluşan Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda 1332 daire yer alıyor. 


Yalçıntepe Maximoon Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


İçinde 93 mağazalık bir çarşı alışveriş merkezi bulunan Yalçıntepe Maximoon Konutları Atatürk Havalanı, Tüyap Fuar alanı, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü ve İstoç İş Merkezi gibi özel bölgelere çok yakın mesafede yer alıyor. 


Projede; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bar gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.


Hadımköy Yolu Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Yalçıntepe Maximoon Konutları projesinde daire fiyatları 126 bin liradan başlıyor. Projedeki;


1+1 daireler 126 bin liradan,

2+1 daireler 300 bin liradan,

3+1 daireler 459 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Banka kredisi imaknından yararlanılabilen Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Yüzde 80'inin yeşil alandan oluştuğu Yalçıntepe Maximoon Konutları'nda 12 ay 0 faiz ile taksit imaknı nulunuyor.


Hadımköy Yolu Atatürk Bulvarı No:22 (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Yanı) Bahçesehir / İstanbul


Telefon: 444 34 18

Web Adresi: www.maximoonevleri.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön