02 / 05 / 2024

Yalıkavak Marina'da Cefi Kamhi'ye ikinci ihtiyati tedbir!

Yalıkavak Marina'da Cefi Kamhi'ye ikinci ihtiyati tedbir!

Bodrum Yalıkavak Marina'nın sahibi olan Cefi Kamhi"nin hisse senetlerinin 3. kişilere devir ve temlikinin önlenmesi için yeni bir ihtiyadi tedbir daha  kondu



Yalıkavak Marina'nın sözleşme devrini engelleyen ihtiyadi tedbire ek olarak  konan bu tedbir ile ilgili hisse senetleri sözleşme gereği Serdar Tavukçu"nun   lehine rehin edildi. Daha önce basına yansıyan haberlerde Mansimov"un Yalıkavak Marina'yı aldığı ve 20 milyon Euro daha yatıracağı yönünde haber çıkmış ancak mülkiyet devrinin yapılmadığı yönünde ek not düşülmüştü.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Cefi Kamhi"nin Yalıkavak Marina hisselerine ikinci ihtiyati tedbir geldi
Profilo Holding'in kurucusu Jak Kamhi'nin oğlu ünlü işadamı Cefi Jozef Kamhi"nin sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Marina"daki hisselerine ikinci kez ihtiyati tedbir geldi. Daha önce Yapı Teknolojileri tarafından İstanbul 15. Asliye Ticaret Mahkemesi'ndeki alacak davasında 27 Mayıs 2010'da ihtiyati tedbir kararı alınmış, buna rağmen marinanın satış haberleri basındaki yerini korumuştu.
Bunun üzerine alacaklı Serdar Tavukçu, yeniden mahkemeye başvurarak söz konusu marinadaki Jefi Kamhi"nin hisselerine yeniden ihtiyati tedbir aldırdı. 4 Aralık 2010"da İstanbul 11. Asliye Ticaret Mahkemesi"nden çıkan karara göre, Kamhi"nin hisselerinin 3. kişilere devri önlenerek Serdar Tavukçu lehine rehin edildi.
4 Aralık 2010 tarihinde basına yansıyan haberlere göre Mansimov"un Yalıkavak marinayı aldığı ve 20 milyon Euro daha yatıracağı yönünde haber çıkmış ancak mülkiyet devrinin yapılmadığı yönünde ek not düşülmüştü.


Geri Dön