29 / 04 / 2024

Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli!

Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli!

HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile ülkemizde başarılı çalışmalara imza atmakta olan İnterfiks Yapı Kimyasalları referansları ile büyümeye devam ediyor. Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli...



Toprak altı temel ve perde su yalıtımında betona işleyerek betonu geçirimsiz hale getiren, minimum uygulama hatasını ve zamandan maksimum tasarrufu mümkün kılan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile ülkemizde başarılı çalışmalara imza atmakta olan İnterfiks Yapı Kimyasalları referansları ile büyümeye devam ediyor. 


1989 yılında kuruluşu itibariyle Türkiye’ye ilk defa endüstriyel zemin sistemlerini getirerek sektöründe öncü olan İnterfiks Yapı Kimyasalları; 1997 yılında yine bir ilki gerçekleştirerek pazara sunduğu toprak altı temel ve perde su yalıtımında kuru serpme yöntemi ile uygulanan ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile dev projelerin tercihi oluyor. 

Ataklar Uluslararası Nakliyat’a ait, Hadımköy’de yapımına başlanan Esenyurt Lojistik Park Alanı inşaatının toprak altı ve perde su yalıtımında betona derinlemesine işleyerek, beton içerisinde kimyasal tepkimeler sonrası oluşturduğu nano minerallar ile ömrü boyunca betonu geçirimsiz hale getiren HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi. 

Projenin 66 bin metrekarelik temel altı su yalıtımında HYFIX kuru serpme yöntemi uygulanırken, 40bin metrekarelik perde beton su yalıtımında ise HYFIX sürme yöntemi ve HYFIX ADMIX uygulamaları gerçekleştiriliyor.


Uygulama yapılacak bölgede çapak temizliği gibi yüzey hazırlıklarına gerek kalmadan zamandan ve operasyon maliyetlerinden de tasarruf sağlayan, yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak ömür boyu su izolasyonu için en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; toprak altı su yalıtımında beton dökülebilen her türlü hava şartında kullanılabilir olma özelliğiyle; yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelere büyük avantajlar sağlıyor. 

Kuru Serpme uygulama avantajı ile diğer yalıtım uygulamalarına göre çok daha işlevsel olan ve uygulama öncesi astar, uygulama sonrası koruma katmanı gerektirmeyen HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı kimyasal su yalıtımı konusunda sağladığı % 100 performans ile dev projelerin tercihi olmaya devam ediyor. 


Kuruluşunun 25.yılını kutlayan İnterfiks Yapı Kimyasalları;  gerçekleştirdiği birçok fabrika ve lojistik merkezin temel ve perde su yalıtımlarındaki başarılı çalışmalarıyla, ülkemizde inşaat kalitesinin ve depreme dayanıklı bina inşasının artması, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre için tüm çalışmalarını “Kalite, Güven, Çözüm ve Hizmet” prensipleri üzerine odaklanarak sürdürmektedir.



Geri Dön