03 / 05 / 2024

Yalova Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılacak!

Yalova Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılacak!

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Emniyet Genel Müdürlüğünün, hizmet binaları yetersiz olan illeri 2012de rehabilite etme hedefi bulunduğunu belirterek, "Yalova bu iller içinde öncelikli" dedi



Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Emniyet Genel Müdürlüğünün, hizmet binaları yetersiz olan illeri 2012de rehabilite etme hedefi bulunduğunu belirterek, "Yalova bu iller içinde öncelikli" dedi.

Akyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğüne ait 2 adet binanın yetersiz geldiğini ve şube müdürlüklerinin ayrı yerlerde bulunmasından dolayı sıkıntı yaşandığını söyledi.

Genel Müdürlüğün Yalovada yeni bir hizmet binası yapılması amacıyla 2012 için ödenek çıkaracağını bildiren Akyıldız, yer için arayışta olduklarını belirtti.

Akyıldız, şunları kaydetti, "Dağınık şekilde olan şubelerimizi tek çatı altına toplamaya çalışacağız. Fizibilite çalışmalarını yaptık. Bizim teşebbüslerimize olumlu bakıldı. Yer belirlendikten sonra bütçeden 2012de ödenek verilecek. Alternatiflere bakıyoruz. Yalova merkez olarak Hazineye ait yer bulmakta zorluk çekiliyor. Hazine olabilir, özel şahsa ait yer olabilir. Önemli olan yeri bulmak. 2012de başlarsak bir yılda bina tamamlanır. Genel Müdürlüğün, hizmet binaları yetersiz olan illeri 2012de rehabilite etme hedefi var. Yalova bu iller içinde öncelikli."

AA


Geri Dön