29 / 04 / 2024

Yalova yeni adliye binasının projesi tamamlandı!

Yalova yeni adliye binasının projesi tamamlandı!

Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, yeni adliye binasının avam projesinin tamamlandığını ve projenin yatırım programına alındığını söyledi. 10 bin metrekare alana yapılması için çalışma başlatılan yeni adliye binasının projesi tamamlandı.



Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, yeni adliye binasının avam projesinin tamamlandığını ve projenin yatırım programına alındığını söyledi.

Adliyenin artan nüfusa cevap vermemesi üzerine 10 bin metrekare alana yapılması için çalışma başlatılan yeni adliye binasının projesi tamamlandı. 4 katlı olarak düşünülen yeni adliye binasının Yalova’nın en az 15 yıllık ihtiyacına cevap vermesi bekleniyor. Yeni adliye binasının yatırım programına alındığını dile getiren Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, "Adliye binasının avam projesi tamamlandı. Yatırım programına alınmasını bekliyoruz. Proje devam ediyor hiç bir kesinti ya da gecikme söz konusu değil. İlk kazmanın ne zaman vurulacağı konusunda ise belirleyici biz değiliz. Bu tamamen Ankara’daki yatırım programına alınma prosedürü ile alakalı bir durum. Projenin olabildiğince çabuk olması için çabalıyoruz" dedi.



Hürriyet 


Geri Dön