01 / 05 / 2024

Yalova'da belediyeden 44.9 milyon TL'ye turizm tesis alanı!

Yalova'da belediyeden 44.9 milyon TL'ye turizm tesis alanı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Bahçelievler'de yer alan turizm tesis alanını ihaleye çıkardı. Turizm tesis alanının toplam bedeli 44 milyon 901 bin 120 lira olarak belirlendi...



Yalova Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - Yalova İli, Merkez İlçe, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mal (arsa), 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif (artırma) usulü ihale ile ihale edilerek satılacaktır.

Madde 2 - Satılacak olan taşınmaz malın nitelikleri:

- Taşınmaz mal 1/1000 Uygulama İmar Planında Turizm Tesis Alanı olarak planlanmıştır. Bu alanda, 5 yıldızlı, kongre turizmine hizmet edecek ve içinde Termal İlçesinden sıcak su getirilerek SPA merkezi olacak şekilde Turizm Tesisi yapılabilmektedir.

 

Mahallesi: Bahçelievler

Pafta: 26 - 27

Ada: 1273

Parsel: 9

Yüzölçümü ( m2 ): 37.417,60

Belediye Hissesi: Tam

İmar DurumuTurizm Tesis Alanı E=2.00 / Hmax = Serbest

Muhammen Bedeli: 44.901.120.-TL KDV Yoktur.

Geçici Teminat: 1.347.034.-TL

İhale Tarihi: 12.09.2012

İhale Saati: 14.00

 

Madde 3 - İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:

A - Gerçek kişilerde aranacak şartlar:

a) Kanuni ikamet göstermesi

b) Nüfus cüzdan fotokopisi

c) Noter tasdikli imza beyannamesi

d) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi (varsa telefon ve fax numarası, elektronik posta adresi)

B - Tüzel kişilerde aranacak şartlar:

a) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi (varsa telefon numarası, elektronik posta adresi)

b) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamlardan, 2012 yılı içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile tüzel kişiliği noter tasdikli imza sirküleri.

C - Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:

a) Geçici teminata ait alındı belgesi

b) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

c) İhale Dosyası alındı belgesi

D - Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:

İsteklilerin ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri (A) ve (B) bentlerinde istenilen belgeleri vereceklerdir.

Ayrıca bu şartnameye uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)

Yabancı yatırımcıların belgeleri Türkçe tercümesi ile birlikte verilecektir.

Madde 4 - Şartnameler mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği Süleymanbey Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 29 YALOVA adresinden ücretsiz olarak görülebilir ve 500,00 TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur.

Madde 5- İhaleye katılmak isteyenlerin şartnamede belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını ihale günü, saat 14.00’e kadar makbuz karşılığında Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği İstiklal Caddesi No:29 Yalova adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Madde 6- Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

İlan olunur.



Geri Dön