25 / 07 / 2024

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi, Worldcard müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanacağını duyurdu.




KAMPANYA DETAYLARI

  • 11 Haziran 2023 - 10 Temmuz 2023 tarihlerinde vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında 30 lira, 4 yeni otomatik fatura talimatı kapsamında 80 lira, 6 yeni otomatik ödeme talimatı kapsamında 150 lira değerinde Worldpuan kazanın! Bunun yanı sıra, kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 talimat kapsamında ekstra 20 lira, toplamda 170 lira değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

  • Kampanyaya katılım sağlamak için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakılmasının ardından 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

  • Yapı Kredi sisteminde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım müracaatları dikkate alınmayacaktır.

  • Kampanya, yalnızca yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerli olacaktır. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip tekrar verilirse, kampanya çerçevesine dahil edilmez.

  • Kampanya süresinde verilen her talimat için 11 Haziran - 10 Ağustos 2023 tarihleri arası, söz konusu fatura veya faturalar en az bir defa otomatik olarak ödenmelidir.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan puanlar 15 Ağustos 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza aktarılacaktır. Puanları yansıtılması 48 saate kadar sürebilir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Vanish leke çıkarıcı 108 TL’ye, Ace klasik 24,90 TL’ye, Finish tuz 37,50 TL’ye düştü!

Şekerbank müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

Geri Dön