28 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerini belirledi. Adil Giray Öztoprak, İrfan Aktar ve Sinan Erözlü'nün Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri olarak atanmasına karar verildi...




Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sayın Adil Giray Öztoprak,Sayın İrfan Aktar ve Sayın Sinan Erözlü'nün, şirketimizin bağımsız üye adayları olarak 2013 yılı  Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verilmiş olup,bağımsızlık beyanları ekte sunulmaktadır.


Sn. Adil Giray Öztoprak 1966 yılında  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve Ekonomi bölümünü bitirmiş ,Maliye Bakanlığı  Teftiş Kurulu ile Bütçe  ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcılığı görevinden sonra ,Özel sektörde Üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan  Sn. Öztoprak  2000 yılından bu yana Serbest Yeminli Mali Müşavir olarak  meslek hayatını sürdürmektedir. 


Sn. İrfan Aktar Viyana Teknik Üniversitesinde Mimarlık Fakültesini bitirdikten sonra yurt içi ve dışında çeşitli inşaat firmalarında Proje Yöneticiliği yapmış,ardından kendi inşaat şirketini kurarak Türkiye ve yurtdışında çeşitli müteahhitlik işleri gerçekleştirmiştir.Sn İrfan Aktar şu anda müşavirlik hizmeti yapmakta olup son yedi yıldır Galatasaray Spor Kulübü Divan Başkanlığı görevini yapmaktadır.

 


Sn. Sinan Erözlü 1999 yılında Purdue University mezunu olup ardından 2003 yılında Boston College (Massachusetts, ABD)'den İşletme Yüksek Lisansı (MBA) derecesi almıştır .2003-2005 yıllarında Almanya'da Cognis Deutschland GmbH & Co. KG Konsolidasyon Departmanı'nda Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında, Arkan & Ergin Grant Thornton'a katılan Sn.Erözlü halen yana Arkan & Ergin Kurumsal Danışmanlık A.Ş.'de Kurumsal Finansman Müdürü olarak çalışmaktadır



Dosya için tıklayın


Geri Dön