13 / 06 / 2024

Yapı Krediden fatura kampanyası! Faturasını getiren ödemesini kapıyor! Kampanya bitmeden yetişin!

Yapı Krediden fatura kampanyası! Faturasını getiren ödemesini kapıyor! Kampanya bitmeden yetişin!

Yapı Kredi yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kış ayına özel kampanya Yapı Krediden. İşte detaylar!



Yapı Kredi kış ayı kampanyası ile gündemde yer alıyor. Doğalgaz, elektrik ve su faturaları gibi durumlarda otomatik ödeme talimatı veren müşterilere destek ödemesi yapılacak.

Peki Yapı Kredi destek ödemesi nedir ve ne kadar?

YAPI KREDİDEN FATURA KARŞILIĞINDA 150 TL!

Hayat pahalılığının ve enflasyonun yükselmesi ile birlikte vatandaşlar için destek kampanyaları peş peşe gelmeye devam ediyor. Kış aylarına girilmesiyle birlikte artış gösteren elektrik ve doğalgaz tüketimine dair bir destek de Yapı Krediden geldi.

Ay sonu ile birlikte gelen yüklü miktarda faturalar vatandaşları bir hayli zorluyor. Bankalardan gelen kampanyalara ek olarak Yapı Kredide bir kampanyasını duyurdu. Müşterilere özel duyurulan kampanya ile birlikte mutlu olan vatandaşı sevindiren bir açıklama geldi. Yapılan bu kampanya ile bir yandan faturanızı ödeyip bir yandan da ödeme desteği alabilirsiniz. Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya ile hem faturaları kolay bir şekilde ödeyebilir hem de ödeme yaparken kazanılabileceğiniz bir kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Yapı Kredi resmi internet sayfasında yapılan duyurular sonucunda kampanyanın ayrıntıları da gün yüzüne çıktı.

Yapı Kredi duyurusunu yaptığı kampanyaya ait ayrıntıları resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşım ile 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 100 TL puan kazanabilirler. Kampanyanın ayrıntılarına göre 11 Ocak 2023 ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında vereceğiniz 3 yeni otomatik fatura ödeme ile kampanadan yararlanılabilir. Buna ek olarak da kredi kartınız ile 3 yeni talimat vermeniz durumunda ekstradan 50 TL daha kazanarak toplamda ise 150 TL puana sahip olma şanısınız bulunmaktadır.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI NASIL VERİLMEKTEDİR?

Kampanyadan yararlanmak için otomatik ödeme talimatı vermek isteyen vatandaşların hızlı bir şekilde işlemleri tamamlayabilmeleri için de Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Bu yollar ile zahmetsiz bir şekilde otomatik ödeme talimatı vererek kampanyadan sizler de yararlanabilirsiniz.

EYT’de beklenen gün! Hararetli görüşmeler başladı! İşte EYT’nin SGK’ya maliyeti!

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön