18 / 05 / 2024

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapı Kredi bankası Aralık ayına özel kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Yapı Kredi yeni kampanyaları ile müşterilerin dikkatini çekiyor. İşte kampanya detayları!



Yapı Kredi bankası müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.  Kampanyaya katılım sağlayanlara 20.000 TL değerinde Worldpuan verileri açıklandı. Her ay düzenli bir şekilde kampanya düzenlemesi yapan Yapı Kredi bu kez de hisse senedi kampanyası ile gündemdedir. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında müşterilere 20.000 TL değerinde Worldpuan verileceği belirtildi. İnternet sitesinden yapılan bilgilendirmede kampanyanın 1 Aralık 2022 tarihi ile 31Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu açıklandı. Hisse senedi açan bir müşteri için 20.000TL, 5 müşteri için 10.000TL, 10 müşteri için 3000TL puan kazanma olanağı bulunuyor. İşte Yapı Kredi kampanya detayları…

İŞTE YAPI KREDİ BANKASI WORLDPUAN KAMPANYA DETAYLARI!

  • Yapı Kredi internet sitesinden açıklanan bu kampanyada 1Aralık 2022 ile 31Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu duyuruldu. Yapı Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için katılım şartları şöyle açıklanmıştır;
  • 1 Aralık ile 31 Ocak tarihleri arasında Yapı Kredi Yatırımda hesabı olmayan kişilerin hesap açtırılması halinde 1 adet çekiliş hakkı elde edilecektir.
  • Kampanya süresi içerisinde müşterilerin en az 1 lot pay senedi işlemi yaparak toplamda 5 adet ek çekiliş hakkı elde etmektedir.
  • Kampanya süresi boyunca müşteriler en fazla 6 kez çekilişe katılma imkanı vardır.
  • Kampanya için başlangıç tarihinden sonra katılım sağlayan kişilerin Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin yeni bireysel müşterisi olunmalıdır.
  • Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin HISSESENEDI yazılıp bir boşluk bırakıldıktan hemen sonra 11haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
  • Çekilişe yalnızca katılım onayı alan müşteriler katılma hakkına sahiptir.
  • Kampanya bitiminde; Milli Piyango İdaresi (MPİ) izniyle yapılacak çekilişle belirlenecek 1müşterinin kredi kartı/banka kartına 20.000TL karşılığı puan, 5 müşterinin kredi kartı/banka kartına 10.000TL karşılığı puan, 10müşterinin kredi kartı, banka kartına 3.000TL karşılığı puan yüklenecektir.

ÖTV indirimi bu sefer güldürmedi! Peugeot güncel fiyatları ile kafaları karıştırdı!

TOKİ peşinat ne zaman ödenecek? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

Ucuz kasko nasıl yapılır? En uygun kaskoyu nasıl bulurum?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön