28 / 04 / 2024

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...



Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara puan müjdesi geldi. Bu kapsamda, 22 Eylül - 22 Ekim 2023 tarihleri arasında Trendyol Krediler menüsünden yönleneen ve bu şekilde YapıKredili olanlar, 20 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi kullanarak 1.000 liralık puan kazanıyor. 

Söz konusu kampanyadan, ilk kez Yapı Kredili olan ve Yapı Kredi Mobil’den 20 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi kullanan kişiler faydalanabiliyor. 

YapıKredi ve Trendyol dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

Yeni müşterilere özel 1.000 TL puan kazanma imkanından, Trendyol mobil uygulamasından Krediler ekranı üzerinden teklife tıklayarak Yapı Kredi Mobil'i indiren ve "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek kredi kullanım sürecini tamamlayanlar faydalanabiliyor. 

Kampanya çerçevesinde, müşterilere  ilk ödemesini 3 aya kadar erteleme fırsatı da sunuluyor. Taksit erteleme için Yapı Kredi Mobil üzerinden kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyasının seçilmesi gerekiyor. Bunun ardından, ilk taksit tarihi; değiştirilmediği sürece, kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde düzenlenir. 

YapıKredi ve Trendyol dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

Ayrıca, kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay şeklinde belirlendi. En çok 90 gün öteleme seçeneği bulunuyor. Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılıyor. 

Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olan bir müşteri, kampanya kapsamında en çok 1.000 TL puan kazanabiliyor. 

Kazanılan Puan’ların yüklenebilmesi için, müşterinin kullanıma açık bireysel Yapı Kredi kredi kartının veya banka kartının olması gerekiyor. 

Ayrıca, puanlar 22 Kasım 2023'te yükselenecek ve puanlar 22 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmamış olan puanlar 23 Aralık 2023 tarihinde geri alınacak. 

Puanların yükleneceği tarihte kullanılan kredinin kapatılması durumunda, 1.000 TL'lik puan kampanyasından yararlanamayacağı belirtildi. 

Müşterinin hem kampanya kapsamında yararlandığı ürün/ürünleri iade etmemesi hem de kredisinin açık olması gerekiyor. Puanların yükleneceği tarihe kadar bu koşulu sağlamayan müşterilerin puan yüklemesi yapılmayacak.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? Banka banka hesaplandı! 32 ve 92 günlük getiriyi gören şok olacak!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak 2024 müjdesi! Peş peşe zamlar açıklandı, rakamlar buz kestirdi!


Geri Dön