29 / 04 / 2024

Yapısal çelik sektörü 15. Yapısal Çelik Günü'nde buluştu!

Yapısal çelik sektörü 15. Yapısal Çelik Günü'nde buluştu!

15. Yapısal Çelik Günü'nün açılış konuşmasını Türk Yapısal Çelik Derneği'nin (TUCSA) yanı sıra Avrupa Yapısal Çelik Birliği'nin (European Convention for Constructional Steehvork- ECCS) de Başkanı olan Prof. Dr. Nesrin Yardımcı yaptı.




Yapısal çelik sektörü 15. Yapısal Çelik Günü'nde buluştu. 15. Yapısal Çelik Günü'nün açılış konuşmasını Türk Yapısal Çelik Derneği'nin (TUCSA) yanı sıra Avrupa Yapısal Çelik Birliği'nin (European Convention for Constructional Steehvork- ECCS) de Başkanı olan Prof. Dr. Nesrin Yardımcı yaptı. Konuşmasında Türkiye'de sayılan hızla artan ve büyük bir gelişme gösteren çelik yapılardan örnekler veren Prof. 

Dr. Yardımcı, bu gelişmede TUCSAnın yaptığı büyük katkıyı da anlattı. Açılış konuşmasında TUCSA'nın faaliyetlerine de değinen Prof. Dr. Nesrin Yardımcı, düzenledikleri kurslar, yayınlar, kamu-özel sektör iiskileri ve ECCS'de oynadıkları aktif rol hakkında da bilgi verdi. TUCSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yener Gür'eş de yaptığı konuşmada ECCS'in kuruluş gerekçelerinden başlayıp nasıl ilerlediğini, TUCSA'nın ECCS'e nasıl üye olduğunu ve bugünlere kadar ki ilişkisini anlattı. 



Hürses


Geri Dön