14 / 05 / 2024

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Yasemin Nur Bitlis kimdir? Yasemin Nur Bitlis kaç dil biliyor?  İşte ayrıntılar... 



Yasemin Nur Bitlis, Fransa'da Panthéon-Sorbonne Üniversitesi ve Sciences Po, Paris Uluslararası İlişkiler Okulu'nda programlara katılmıştır. Ayrıca İstanbul Politikalar Merkezi, Fransız Amerikan Ticaret Odası, Ekonomi ve Dış Politika Araştırmalar Merkezi (EDAM), Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), Fletcher School of Law and Diplomacy, Sussex Üniversitesi Kalkınma Araştırmaları Enstitüsü (IDS) gibi kurumlarda deneyimler edinmiştir.

Yasemin Nur Bitlis, 2019 yılında Harvard Avrupa Konferansı'nda Organizasyon Ekibi Gönüllü Koordinatörü, 2020 yılında ise Göç Paneli Lideri olarak görev almıştır. Ayrıca 2020 yılında Paris Barış Forumu'na katılmış ve üniversite yıllarında Tufts Avrupa Öğrenci Derneği'nde çeşitli görevler üstlenmiştir.

İngilizce ve Fransızca dillerini akıcı bir şekilde bilmektedir. Yasemin Nur Bitlis, Polisan Holding'in yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.


Geri Dön