29 / 04 / 2024

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  İzmir  programı çerçevesinde Vali Süleyman Elban'ı ziyaret ederek, Şeref Defteri'ne imza attı. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Bakan Vedat Işıkhan'a eşlik eden isimler oldu. 

Daha sonra İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfına giden Bakan Işıkhan, burada gerçekleştirdiği açıklamasında, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile daha önce partide özellikle dezavantajlı gruplara ilişkin ciddi çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti. 

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

YAŞLI BAKIM SİGORTASI GELİYOR 

Bakan Işıkhan, "Yaşlı bakım sigortası üzerinde aylarca çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın 5 yıllık seçim vaatleri içerisinde yaşlı bakım sigortasının gündeme alınması söz konusu" açıklamasında bulundu ve kendilerinin ürettiğine, kendi Bakanlıklarına da nasip olduğuna dikkat çekti. 

"İnşallah tüm vatandaşlarımıza yönelik çok önemli bir hizmeti olacak. Nüfusumuz yaşlanıyor" diye konuşan Vedat Işıkhan, yaşlılıkta bazı risklere karşı bu sigortanın çok önemli olduğunu, 5 senelik zaman içinde hayata geçireceklerini vurguladı. 

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Açıklamasında, ilkokul döneminde okuldan sonra diş doktorunun yanında çalıştığına değinen Bakan Işıkhan, "Herkes bizden iş bekliyor ama gençlerimizi ve kadınlarımızı istihdama yönlendirmemiz lazım" dedi ve işin küçüğünün büyüğünün olmadığına dikkat çekti. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  açıklamasının devamında, son dönemde ustaların çırak yetiştiremediğinin de altını çizdi. 

"Sanayide çalışacak adam bulamıyoruz. Berberin yanında çırak yok. 2-3 gün duruyor, hiçbir şey öğrenmeden tekrar ayrılıyor. Bu konuda sizlerin çok önemli rolleri var" ifadelerine yer veren Işıkhan, Türkiye Yüzyılı'na yakışan bir çalışma hayatı oluşturmak isteniyorsa, en üst düzeyde politikaların gelişim, uygulanmasında vatandaşların yanında olacaklarını belirtti. 

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan daha sonra ilkokulu okuduğu Konak ilçesindeki Vali Kazım Paşa İlkokulu'na giderek, kendilerini karşılayan öğrencilere şiir okudu. 

Bakan Vedat Işıkhan, bir sınıfta öğrencilerle sohbet ettikten sonra okul bahçesindeki halı sahada antrenman yapan çocuklarlarla bir araya gelerek, penaltı atışı gerçekleştirdi. 

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama!

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 


Geri Dön