18 / 05 / 2024

Yassine: Radisson ile İskandinavları Çeşme'ye getireceğiz

Yassine: Radisson ile İskandinavları Çeşme'ye getireceğiz

Türkiye'de ilk resort otelini Çeşme'de açmaya hazırlanan Radisson'un Antalya gibi destinasyonlarda da benzeri yatırımlar yapmayı planladığı belirtildi



Radisson SAS Resort & SPA Oteli Genel Müdürü Mohammed Yassine, grubun Türkiye'de İstanbul ve Ankara'dakilerden sonra 4'üncü otelini 28 Mayıs'ta Çeşme'de hizmete açacağını söyledi. 312 odadan oluşan ve 3 bin 500 metrekare alana kurulu SPA'ya sahip olan otelin, bölgenin uluslararası zincire direkt bağlı olarak işletilen ilk oteli olduğuna dikkati çeken Yassine, Çeşme'nin doğal güzelliklerinin yanında termal özellikleriyle de ön planda olduğunu anlattı.

Termali vurgulayacağız

Yassine, Çeşme için başta İskandinav ülkeleri olmak üzere Avrupa Ülkelerinde yoğun tanıtım çalışması yürüttüklerini, önceki yıllarda Çeşme ile çalışmayı bırakan büyük tur operatörlerini ilçeye tekrar getirmeyi planladıklarını ifade etti.

İlçede sadece 2 ay süren tatil sezonunu 12 aya yaymayı hedeflediklerini dile getiren Yassine,"Termal özelliklerini daha fazla ön plana çıkarmak istiyoruz. Ege Bölgesi'nin en büyük SPA merkezine sahibiz" şeklinde konuştu.

Gazete Habertürk


Geri Dön