Ekonomi

Yastık altında euro saklayanlar dikkat! Euro/TL bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Euro kuru haftayı 16,12 liradan kapattı. Peki euro gelecek hafta ne olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alış satış fiyatı ne oldu? Euro yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevapları merak ediliyor

Elinde bulunan belli miktar parayı döviz kurlarına yatıran yatırımcılar döviz piyasasını merakla takip ediyor. Euro alış satış fiyatı ne oldu? Euro yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevapları merak ediliyor.

Fed'in faiz kararı ve ABD enflayon oranlarının açıklanması ilde dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanırken euro/TL'de dolar ile yükselmeye başladı. Peki euro bu hafta ne oldu? Gelecek hafta ne olacak?

EURO/TL DALGALANIYOR

Euro kuru haftanın ilk işlem gününe 15,82 liradan başladı. Haftanın ikinci işlem günü olan euro salı gününe kritik seviye olan 16 lirayı geçerek, 16,05 liradan güne başladı. 


Çarşamba günü euro/TL ise 16,35 liraya yükselerek büyük atak yaptı. Perşembe günü  16,26 seviyesine gerileyen euro kuru haftayı 16,12 liradan kapattı. 

YASTIK ALTINDA EURO SAKLAYANLAR DİKKAT!

Yastık altında euro saklayan yatırımcılar euronun  bu hafta ne olacağını merak ediyor. Doların yükselişinin ardından gözler euroya çevrildi. Öte yandan dünya genelinde enflasyon hızla yükselmeye devam ediyor. Enflasyondaki baskıyı kırmak isteyen ABD Merkez Bankası, 50 baz puanlık faiz artışına gitti. Ancak bu doları yükseltti. Şimdi aynı yükselişin euro için gerçekleşmesi bekleniyor.

Euro alıp kenara atanlar dikkat! Euro gözünü açtı, yükseliyor! 14 Mayıs 2022 euro kurunda son dakika

O ülkede de bundan sonra euro kullanılacak! Yerel para birimi tarih olacak

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?