Altın & Dolar

Yatırım yapacaklar duymadık demeyin! Dolar mı yoksa altın mı kazandıracak? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar mı altın mı yoksa altın mı kazandıracak? Sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar!Ekran ile piyasa arasında makas giderek kapanıyorken, ekonomi uzmanı İslam Memiş'ten hala dikkat çeken uyarılarına devam ediyor

Seçimlerden sonra altın fiyatlarında yükseliş hala sürmektedir. Ekran ile piyasa arasında makas giderek kapanıyorken, ekonomi uzmanı İslam Memiş'ten hala dikkat çeken uyarılarına devam ediyor. Memiş, "Bu iki hamleyi yapmayan kazanım elde edemez" diye konuşarak yatırımcıları uyardı.

İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasından sonra dolar ve altında ekran ile piyasa içinde makas giderek kapanmaktadır. Ekranlarda dolar ve altın rekor kırmaya devam ederken, Kapalı Çarşı'da ise durgunluk da bir süredir sürüyor. Dolar ve altında yeni rekorlar gelip gelmeyeceği merak edilirken, İslam Memiş'ten olağanüstü bir tavsiye geldi. "Bu iki hamleyi yapmayan kazanamaz" diyerek yatırımcıları sürekli uyaran uzman isim Memiş, en çok kazandıracak olan yatırım araçlarını duyurdu.

TV100'de yer alan habere göre İslam Memiş, 2023 yılının yatırım şampiyonunu, ikinci yarısı için hangi yatırım araçlarının kazandıracağını tek tek sıraladı. Yılın ikinci yarısında doların kazandırma durumu var mı? Altın yatırım için güvenli mi? soruları İslam Memiş tarafından bir bir yanıt buldu. Memiş’in beklentileri şu yönde;

"Yılın ilk yarısında en çok kazandıracak yatırım aracı şu şekilde sıralanmıştır;

-  Altın

- Gümüş

- Dolar

- Avro

Yılın ikinci yarısında da bu dört yatırım aracından en şanslı bulunan sıralamada şu şekildedir;

- Gümüş

- Altın

- Euro

- Dolar

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 2 HAZİRAN CUMA DOLAR YÜKSELDİ Mİ DÜŞTÜ MÜ?

Dolar/TL, haftanın beşinci gününe yani 2 Haziran Cuma gününe de yeni bir rekorlu ilerleyişine devam ediyor. Son işlem gününde, 2 Haziran 2023 Cuma gününde, bankalararası piyasada dolar 20,88 seviyesinde hareket ediyor.

 

Dolar son kapanışını 20.8916 TL üzerinden yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 20.8880 liradan yapılırken, satış fiyatı ise 20.8950 liradan işlemini gerçekleştirdi. Kapalıçarşı'daki durum ise şu şekilde; dolar/TL kuru da yükseliş yaşayarak 21,30 seviyesinin üzerine çıktı.