27 / 04 / 2024

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.



Yatırım yaparken uzun vadeli düşünmenin önemine dikkat çeken AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, büyük şehirlerdeki nüfus artışıyla konut stoğunun azalması fiyatları artırdığını ve yatırımcılar ya da ev sahibi olmak isteyenlerin, arsa ve arazilere yöneldğini açıkladı. Bu konuda İstanbul'un kuzey bölgesini işaret eden Gültekin, bu bölgeye yatırım yapanların daha kazançlı çıkabileceklerini söyledi. 

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

YÜZDE 300-500 KART EDEBİLİRSİNİZ! 

İstanbul'un kuzeyine yatırım yapanların yüzde 300 ila 500 arasında kâr etme potansiyelinin olduğunu söyleyen Gültekin  yatırım yaparken imarlı arsa mı, yoksa tarla mı alınacağına da karar verilmesi ni aktardı.

Gültekin konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı '' Örneğin tarla vasıflı araziler, uygun fiyatlarla satın alınabiliyor ve yatırımcılara büyük getiri sağlayabiliyor. Ancak, her yatırımcının bu gibi detayları bilmesi mümkün olmuyor.

Doğru bilgiye ulaşmak için güvenilir ve ehil kaynaklara başvurmak gerekiyor. Bölgenin imar durumu, gelecekte yapılması planan projeler, zemin etütü gibi birçok farklı etken doğru hesaplanmalı.'' dedi.

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...
İSTANBUL'UN KUZEYİNDE PLANLANAN HIZLI TREN PROJESİ BÖLGEYE DEĞER KATACAK!

Gültekin, İstanbul'un kuzey için planlanan hızlı tren ve kentsel dönüşüm projeleriyle bölgenin değerleneceğini, tarla vasıflı arazilerin bugünden uygun fiyatlarla satın alınabildiğini belirtti.

Gültekin “Tarla alırken ileride imar izni çıkacak mı, planlanan hangi projelerin yakınında bulunuyor, şehir merkezine ne zaman dahil olur, çevre illerin katkısı nasıl olur gibi akıllara birçok soru  düşüyor.'' diyerek  doğruluğundan emin olmadıkları hiçbir bölge ya da fırsatı müşterilere sunmadıklarını açıkladı.

Olası riskleri daima göz önünde bulundurarak, müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları, Türkiye'nin doğudan batıya her lokasyonunda sayısız yatırım fırsatları olduğunu söyleyen Gültekin '' Bunları görebilen yatırımcılar geleceklerini şimdiden tasarlamaya başlıyor. Genç yatırımcılar bugün uygun bütçeyle alacakları bir araziyi yıllar sonra emekliliklerinde rahat etmek için bile kullanabilir. dedi.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

O ilde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! İhale 21 Kasım'da! 

Geri Dön