29 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini daha gelirken, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. İşte detaylar...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bu ayın ortalarına doğru yoğun satış baskısı altında kalan kripto paraların şahı Bitcoin, 17 bin 622 dolara kadar geriledi ve 1.5 yılın en düşük seviyesine geldi. 

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Yatırımcıların gözdesi Bitcoin bu tarihten sonra 20 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkarak temkinli bir seyir izledi.

Peki kripto para piyasasında son durum ne? İşte kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön