29 / 04 / 2024

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.



Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdiği yeni projesini tanıttı.

Papara, kullanıcıların birkaç adımda kıymetli maden alım satımı yapabileceği yeni bir dönem için harekte geçti. 

Kullanıcılar, altın alım satımı gerçekleştirebilecekleri "Kıymetli Maden Hesaplarına saniyeler içinde ulaşabiliyor.

Haftanın her günü, günün her saati altın alım satımını dilerlerse tutar girerek, dilerlerse de gram belirterek yapabilen kullanıcılar, gram altın fiyat değişim grafiğini de uygulamadan izleyebiliyor.

0,01 gram altınla dahi yatırımlarına başlayabilen ler, piyasa kapalı olsa da düşük makas aralığıyla, düşük alış/satış fiyat farkıyla işlem gerçekleştirebiliyor.

 Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

GOLDTAG ALTYAPISINI KULLANIYOR 

Papara'nın kullanıcıları kuyumcuya gitmeye gerek duyulmadan veya banka uygulamalarının karmaşık yapılarından kurtaran bir deneyim sağlayan altın al/sat özelliği, Hacettepe Teknokent’te faaliyet gösteren Fintag Yazılım Danışmanlık A.Ş. tarafından, MASAK, BDDK ve TCMB gibi kurumlardan görüş alınarak geliştirilen Goldtag'in altyapısını kullanıyor. 

Papara’da Kıymetli Maden Hesabı açan kişiler adına otomatik olarak Goldtag’de de bir hesap açılıyor.  

KISA SÜRE DE GÜMÜŞ VE PLATİN ALIM SATIMI DA YAPILABİLECEK 

Altın al/sat özelliği, Papara'da kıymetli maden alım satımı döneminin ilk ürünü olarak yapılıyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, gelecek süreçte kullanıcıların altından sonra en kıymetli madenlerden sayılan gümüş ve elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla talebi yükselten platinin alım satımını da yapabileceği ifade edildi.

  Öte yandan Türkiye'nin popüler bankacılık hizmetleri arasında yer alan Papara, İspanyol neobank Rebellion'u satın aldığını bildirdi.

Finansal teknoloji şirketi Papara, İspanya merkezli neobank Rebellion'ı satın aldığını duyurdu. Rebellion, Papara'nın bu sene Avrupa'da tamamladığı ilk satın alma anlaşması olarak kayda geçti.

 Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

PAPARA HANGİ BANKAYA AİT?

Papara, bir bankaya ait değildir, sadece dijital bir uygulama olarak kullanılıyor. Finansal işlemler, para yollama ya da para almak için bankalarla birlikte çalışıyor.

PAPARA NEDİR NE İŞE YARAR?

Papara Card, Papara hesabındaki parayı kullanabileceğin bir ön ödemeli alışveriş kartı olarak kullanılıyor.  Para yatırma noktalarından ya da havale/eft ile hesabına para yatırabilirsiniz, böylece yatırdığınız parayı Papara Card'ın ile tüm dünyada harcayabilirsiniz.

Citroen C4 fiyatına zam geldi! Citroen C4 ne kadar oldu? 21 Ağustos 23 Citroen C4  fiyat listesi 

SON DAKİKA! Deprem oldu! Kahramanmaraş'ta deprem! Az önce nerede deprem oldu?

ŞOK Market'te ekonomik paket 10 kg Alo toz deterjan 299 TL'ye, Domestos çamaşır suyu 59 TL'ye düştü!


Geri Dön