Sektörel

Yatırımcıların yeni adresi tasarruf finansmanı oldu! Sektörün işlem hacmi 3 kat arttı!

Birevim tarafından yapılan açıklamada yatırımcıların yeni adresi tasarruf finansmanı olduğu belirtilirken, sektörün işlem hacminin de 3 kat arttığı kaydedildi.

Birevim, borsa dışında kalan tasarruf seçeneklerine yönelen yatırımcılara pasif gelir oluşturma imkanı sağladıklarını kaydederken, konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Tasarruf finansmanı ile kısa vadede konut sahibi olmak ve yatırımlardan hızla pasif gelir elde etmek mümkün. Yatırımcılar için de tasarruf finansmanı karlı bir alternatif” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada Tasarruf finansmanının yatırımcıların yeni adresi olduğunu kaydedilirken tasarruf finansman sektörünün işlem hacminin günden güne arttığı belirtildi.

Birevim tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Tasarruf finansmanı ilk konutunu, ilk aracını almak isteyenlerin, finansmana erişimi kısıtlı olan tasarruf sahiplerinin hep gözdesiydi, fakat yakın dönemde yatırımlarından pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar da tasarruf finansmanına yöneldi. Özellikle gayrimenkul yatırımlarına yönelen yatırımcılar faizsiz ve ödeme güçlüğü olmaksızın konut sahibi olabiliyor. Böylelikle yatırımlarından kira getirisi elde edip pasif gelir oluşturuyor."

Sektörün işlem hacminin geçen seneye göre 3 kat arttığı kaydedilen açıklamada şunlar aktarıldı: “Yatırımcıların sürekli olarak  artan ilgisiyle beraber 400 milyar TL’lik sözleşme büyüklüğüne ulaşmak mümkün. Tasarruf finansmanının yeni nesil öncüsü olan Birevim olarak gayrimenkul ve araç yatırımı yapmak isteyen yurttalarımıza çok değerli bir alternatif sunuyoruz. Ekonomik göstergelerin iyileşmesi ve tasarruf kültürünün günden güne yerleşmesiyle yurttaşlarımızın tasarruf finansmanına ilgisi sürekli artıyor. Bizler de finansal özgür olma yolunda hayaller kuran yurttaşlarımızın hayallerine ortak oluyoruz, herkesin hayalinin gerçeğe dönüşebileceğini gösteriyoruz. Küçük birikimlerin gayrimenkul yatırımına dönüşebileceğini daha sonra söz konusu  bu gayrimenkullerden pasif gelir elde edilebileceğini gösteriyoruz. Her ay yapacağımız kampanyalarla çok daha fazla yatırımcıya nitelikli fırsatlar sunmuş olacağız. Birevim ile 5 ayda konut sahibi olmak mümkün. Şirket olarak günün şartlarına göre çözümler üretme yeteneğimiz var. Toplumun sorunlarına karşı duyarlıyız, toplumu dinliyoruz. Kalkınmanın da tasarrufla mümkün olduğuna inanıyoruz."

Kalkınmanın formülünün tasarrufları artırmaktan geçtiğin belirtten Birevim yetkilileri, “Bireysel ve toplumsal kalkınmanın tasarruflarla mümkün olacağını biliyoruz. Birikimlerin bir araya gelmesiyle vatandaşların ilk konutunu alması, barınma sorununu çözmesi, sonrasında da yatırım aracı şeklinde gayrimenkul edinmesi bizi mutlu ediyor. Barınma ciddi bir sorun, gelecek kaygısı da öyle. Konut ve araba alamayan gençlere bir fırsat sunuyoruz, küçük adımlarla çok büyük yollar alınabileceğini göstermek istiyoruz.”

 

Son 7 yılda altından sonra en karlı yatırım konut oldu

Teknoloji dünyasının milyarderleri resmen toprak topluyor! Bill Gates, ABD'deki en büyük özel tarım arazisi sahibi oldu!

İBB'nin Kirazlı-Halkalı metro ihalesinde kaos! ihaleye davet edilmeyen firmalar yargıya başvurdu!