13 / 05 / 2024

Yaver Healthcare Türkiye'de anahtar teslim hastaneler yapacak!

Yaver Healthcare Türkiye'de anahtar teslim hastaneler yapacak!

Yaver Healthcare, Türkiye pazarına giriyor. Hastane donanımı ve alt yapısı alanında faaliyet gösteren Yaver Healthcare Avrupa'da 17 noktada sağlık, altyapı, sanayi ve enerji alanında hizmet veriyor.



Hastane donanımı ve alt yapısı alanında faaliyet gösteren Yaver Healthcare, Türkiye pazarında. Tam donanımlı hastane kuran grup Avrupa'da 17 noktada sağlık, altyapı, sanayi ve enerji alanında hizmet veriyor. Yaver Healthcare'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Yaver Healthcare, sağlık sektörü yatırımcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına uygun 'yatırımcıya özel' işletmeler ve tesisler planlıyor. Genel mühendislik hizmetlerini üstlenerek tesisleri anahtar teslim eden Yaver Healthcare, böylece Türkiye'de bir ilke imza atıyor. A'dan Z'ye bir sağlık kuruluşu için gerekli tüm projeleri tamamlayarak, bilgi paylaşımını uluslararası düzeyde 'Yenilikçi Enformasyon Teknolojisi' kullanarak, hastane içindeki tüm birimlerin birbirlerine entegre edilmesini sağlayıp, en kısa sürede doğru bilgi akışını gerçekleştiriyor."



Milliyet


Geri Dön