28 / 04 / 2024

Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları!

Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları!

Firma: Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat

Proje: Yedi Mavi

1047 adet bağımsız bölümden meydana gelen Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde resmi daire satışları başladı. İşte, Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları...



Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen  Yedi Mavi  projesinde daire satışları resmi olarak başladı. 


Kazlıçeşme Yedi Mavi projesi 63,5 dönüm arazi üzerinde rezidans (Konut), ofis, AVM ve apart otelinden meydana geliyor toplam 1047 adet bağımsız bölümden oluşuyor.


Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları!

Yedi Mavi Zeytinburnu ev fiyatları  870 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yedi Mavi'de 0,70 faiz oranı üzerinden 120 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor. 


 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneğinden oluşan Yedi Mavi Zeytinburnu porjesindeki dairelerin alanları  75 metrekareden başlayıp 400 metrekareye kadar yükseliyor. 


Zeytinburnu Yedi Mavi  projesinde alışveriş alanları, fitness, sauna, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Yedi Mavi Zeytinburnu Adres: Kazlıçeşme Mh., Kennedy Cad. 62/1 Zeytinburnu – İstanbul


Yedi Mavi Zeytinburnu iletişim:

Tel : 444 7 034

Web : http://yedimavi.com.tr/

Öznur YASLI / Enuygunproje.com


projeye sor



Geri Dön