30 / 06 / 2024

Yeni destekler hesaplara tek tek yatırıldı! Hemen kimlik numaranızla girip kontrol edin

Yeni destekler hesaplara tek tek yatırıldı! Hemen kimlik numaranızla girip kontrol edin

Devletlerin bankalar aracılığı ile ayarladıkları destekler ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Yeni ödeme programında, kimlik numarasına göre yapılan ödemeler kapsamında hesaplara 5.000 TL tanımlanacağı söylendi. 



QNB FİNANSBANK KAMPANYASI

QNB Finansbank, müşterileri mutlu olacak önemli bir kampanyaya imza attı. 36 ay vade alternatifi ile sunduğu yeni kredi destek programı hususunda açıklamalarda bulunan Finansbank,  T.C kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşların ödemelerden faydalanacağını söyledi. Bu bağlamda T.C kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak kampanyaya başvuru yapabilirsiniz. Bu vesile ile bankaya gitmeye gerek olmadan kolay bir halde işlem yapabileceksiniz. Onaylanan ödemeler anında hesabınıza iletilirken düşük faiz oranları ile 36 ay vade alternatifinden yararlanabilirsiniz.

Yeni destekler hesaplara tek tek yatırıldı! Hemen kimlik numaranızla girip kontrol edin

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası yeni kolaylıkları ile müşterilerin yüzünü güldürdü. Şubeye gitme lüzumu olmadan mobil uygulama üstünden 36 ay vadeli 5.000 TL'lik kredi ödemelerinden faydalanabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlar için kullanılabilecek kredi ödemeleri için banka şubelerinden ya da online olarak başvuru yapılabileceği belirtildi.


ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

ING Bank nakit gereksinimi olan vatandaşları mutlu eden kampanyasını duyurdu. Bireysel kredi başvurusu bağlamında Web üzerinden kolay bir halde başvuru yapılabileceği söylendi. Yapılan başvurunun akabinden ödemeler basit bir halde hesaplara iletilirken 36 ay vade alternatifi ile ödeme olanağı sunuluyor. Bunun yanında ilk ödeme içinde 3 ay erteleme alternatifi sunmaktadır. Bankaya başvuru formunda yer alan yerleri doğru ve tam bir şekilde doldurarak ödemelerden faydalanabilirsiniz.


Geri Dön