Ekonomi

Yeni ehliyet alacaklar dikkat! Artık ehliyet fiyatları…

Ehliyet alacak vatandaşlar, ehliyet fiyatlarına dair merak ediliyor. İşte ehliyet fiyatlarına dair detaylar!Yeni ehliyet alacaklar, fiyat aralıklarını sorgulamaya başladı

Ehliyet fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Yeni ehliyet alacaklar, fiyat aralıklarını sorgulamaya başladı. 2023 yılında ehliyet fiyatlarında artış olacak mı, 2023 yılında ehliyet fiyatlarında ne kadar artış olacak?

 

İşte 2023 yılı için beklenen ehliyet fiyatları ve genel merak edilen dair soruların yanıtları…

Yaşanan enflasyon rakamları karşısında ehliyet kursu fiyatlarında değişiklik yapılmadı. Bu bilgiyi Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği verdi.

Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, artan maliyetler dolayısı ile 2023 yılında ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının ülke genelinde 6 bin lira ve üzeri seviyelerine çıkabileceğini belirtti. Artan maliyetler dolayısıyla ehliyet fiyatlarının 6 bin lira ve üzerine çıkabileceği söylenebiliyor.

2023 YILINDA EHLİYET FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, 2022 yılı ve 2023 yılındaki yapılacak değişiklikler için masaya oturdu. 2022 yılında yüzde 80’lere çıkan enflasyon rakamlarına rağmen ehliyet kursu fiyatlarında değişiklik yapılmadığının altını çizen Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, 2023 yılında ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının artan maliyetlerle birlikte 6 bin lira seviyelerine çıkma ihtimali olduğunu söyleyen vatandaşları uyardı. Fiyat artışı öncesinde ehliyet alacak vatandaşları kurslara kayıt olmaya davet eden Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Dernek Başkanı Dursun Aydın, “Yılbaşından beri gelinen şu zamana kadar özellikle akaryakıta, lastik ile araç fiyatlarına, araç parçası ve işçiliklere birkaç defa, asgari ücrete iki kez zam geldi. Özellikle enflasyonun yüzde 80’lere çıktığı bu zorlu ve çetin şartlarda zam yapmayıp kendimizi zorlayarak vatandaşlarımızı korumaktayız.

Ancak ayakta durulabilmesi ve verilen hizmetlerin devam etmesi için yılsonundan başlayarak ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının tüm Türkiye'de ve dolayısı ile şehrimizde ortalama 6 bin lira ve üzeri seviyelere çıkacağı beklentisindeyiz. Vatandaşlarımızı yeni yıl öncesi ehliyet ve harçlara gelmesi beklenen ciddi artışlardan önce, ehliyetleri için vakit kaybetmeden sürücü kurslarına kayıt yaptırmaları noktasında hassasiyetle bilgilendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Dolar bugün ne kadar? 10 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Altın bugün ne kadar? 10 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 10 Eylül Cumartesi 22 ayar bilezik kaç TL?