07 / 05 / 2024

Yeni Gimat GYO Kar Dağıtım önerisini onaya sundu!

Yeni Gimat GYO Kar Dağıtım önerisini onaya sundu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kar Dağıtım önerisinin ortaklar olağan genel kurul toplantısında onaya sunduğunu bildirmiştir.



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  23 Mart 2016 tarihinde yapılan toplantısında Yönetim Kurulunun 2015 yılı karı dağıtım önerisinden bahsedilmiştir.




Yeni Gimat GYO Açıklama:


Yönetim Kurulumuzun 23 Mart 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası mevzuatına ve Şirket Kar Dağıtım Politikasına uygun olarak hazırlanmış olan ekli Kar Dağıtım önerisinin ortaklar olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verilmiştir.



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Dosya için tıklayınız tıklayın




Geri Dön