28 / 04 / 2024

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına ürün sağladı



Her ihtiyaca uygun olarak geliştirdiği ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmayı sürdüren İzocam, son dönemde inşaatına hızla başlanan yeni hastanelerin yalıtımında da tercih edilen markalardan oldu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunan ve yalıtım ürünleri temin eden İzocam son olarak koronavirüs döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve  Ankara  Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına da ürün sağladı.

Ekonominin geleceği açısından iş yaşamının sürmesi, ürün ve hizmetlerin devamlılığının güvenli bir biçimde sağlanmasının büyük bir önemi olduğunun bilincinde olan İzocam, bu süreçte üzerine düşen sorumlulukların gereğini de yerine getirmeye devam ediyor. Sektör öncüsü bir marka olarak, sağlık açısından gereken önlemleri en üst düzeyde tutarak üretim ve ticari faaliyetlerini kesintisiz sürdürüyor. Üretim programıyla stoklarını inşaat sektörünün ve piyasanın durumuna göre yeniden düzenliyor.

Halen inşaatı sürmekte olan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesinde İzocam Bayisi Arken Yapı Mimarlığın temin ettiği, eğimi yüzde 10’dan yüksek çatılarda kullanılmak için  tasarlanan yüksek yangın dayanımı, ısı, ses ve su yalıtımı için üretilmiş her iki yüzü çelik sac kaplı, mineral yün yalıtımlı İzocam Tekiz Taşyünü Çatı Panelleri kullanıldı.

Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 100 yataklı ek bina projesinin iklimlendirme sistemi için de İzocam Optiflex ürünleri tercih edilidi. İzocam bayisi Timeks İzolasyon’un sağladığı Optiflex boru ve levhaların uygulaması ATR Yapı tarafından yapılıyor. İstanbul’da yer alan Sancaktepe Sahra Hastanesi için ise yine İzocam bayisi Timeks İzolasyon tarafından iklimlendirme sisteminde kullanılmak üzere tedariki gerçekleştirilen İzocam Optiflex boru ve levhaların uygulaması Birleşik Mühendislik tarafından gerçekleştiriliyor.

İzocam, koronavirüs salgını dönemde özellikle hastane projelerinin taleplerini zamanında karşılayabilmeyi bir sorumluluk olarak görüyor. Hastanelerin kısa zamanda  tamamlanabilmesi için zaman çok önemli olduğundan İzocam’ın malzemeyi kısa sürede verebilmesi projelerin zamanında bitmesinde de önemli rol oynayacak.

 

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön