Kripto Paralar

Yeni iflaslar geliyor! Bitcoin yatırımcıları daha da zenginleşecek

Rich Dad Poor Dad'ın ünlü yazarı Robert Kiyosaki, küresel bir durgunluk içinde olduğumuzu söylüyor. Artan iflaslar, işsizlik ve evsizlik konusunda uzman uyarısı;  "Pazarlık", yani satın alınabilecek varlıklar arayan yatırımcılar için iyi haberlerin olduğunu kaydetti. Rich Dad Poor Dad, Kiyosaki ve Sharon  Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihli bir kitaptır

Robert Kiyosaki'nin son uyarıları: Uzman ne dedi?

Rich Dad Poor Dad'ın yazarı Robert Kiyosaki, ABD ekonomisi ve küresel durgunluk hakkında daha fazla uyarıyla geri döndü. Rich Dad Poor Dad, Kiyosaki ve Sharon  Lechter tarafından ortaklaşa yazılan 1997 tarihli bir kitaptır. Ayrıca, altı yılı aşkın bir süredir New York Times En Çok Satanlar Listesi'nde yer almaktadır. 
Kitabın 32 milyondan fazla kopyası 109'dan fazla ülkede 51'den fazla dilde satıldı. Kiyosaki, en son tweet'inde şu soruya yanıt verdi:

Soru: Büyük bir depresyondan daha yaşıyoruz kötü haberler nedir? Cevap: küresel bir durgunluk. Maalesef küresel bir durgunluk içindeyiz. Beklemek. Dünyanın her yerinde ciddi kazalar oluyor. Kötü haberler var. İflas, işsizlik ve evsizlik artıyor. Emekliler çoktan gitti.

 

Bitcoin, gümüş, altın: Paha biçilemez!

Ancak ünlü yazar, yatırımcılar için gelecek olan iyi haberlerin de olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi, “Her yerde pazarlık var. Altın, gümüş, Bitcoin bu dönemde paha biçilemez” dedi.


 Geçen yıl  Temmuz ayında Kiyosaki, emlak fiyatlarının diğer senelere göre düştüğünü ve işten çıkarmaların başladığını belirterek enflasyonun daha büyük bir depresyona yol açabileceği konusunda  uyarıda bulunmuştu. Ayrıca, ABD dolarının Nisan ayında patlamak üzere olduğunu tahmin ederek hiperenflasyon ve ekonomik bunalım konusunda uyarıda bulundu. Mayıs ayında “Kötü haber. Depresyon geliyor” dedi.

Zengin Baba Yoksul Baba yazarı, küresel bir durgunluktan endişe duyan tek kişi değil. Kriptokoin.com'da bildirdiğimiz gibi, geçen yıl Eylül ayında Dünya Bankası, dünya çapındaki merkez bankalarının enflasyona tepki olarak aynı anda faiz oranlarını artırmasıyla 2023'te küresel bir durgunluk riskinin arttığını söyledi. 
Ayrıca Uluslararası Para Fonu (IMF), dünya ekonomisini zor bir yıl için uyardı.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Tasarım harikası OPPO Reno 8T çıkış tarihi merak ediliyordu! İşte çıkış tarihi ve özellikleri

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin