Kripto Paralar

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Kripto para borsasında düşüş ve yükseliş yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bitcoin dün günün ilk saatlerinde 45.500 dolar seviyesine ulaştıkttan sonra Bitcoin yatırımcıları kar satışına yöneldi.Bitcoin dün günün ilk saatlerinde 45

Kripto para borsasında düşüş ve yükseliş yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bitcoin dün günün ilk saatlerinde 45.500 dolar seviyesine ulaştıkttan sonra Bitcoin yatırımcıları kar satışına yöneldi.

Kripto para borsasında düşüş ve yükseliş yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bitcoin dün günün ilk saatlerinde 45.500 dolar seviyesine ulaştıkttan sonra Bitcoin yatırımcıları kar satışına yöneldi.Riske girmekten kaçan yatırımcılar 45.000 dolar seviyesinde kâr satışlarını gerçekleştirdiler. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Bitcoin'in öncülüğü ile başlayan ve altcoinlere de etkisi altına alan bu hareketi artış olarak değil, düşüşün tepkisi olarak gördüklerini gerektiğini aktardı. 

Bitcoin'in artışa geçebilmesi için 49.500 50.000 dolar bandına ulaşması gerekiyor. Süllü'nün aktardığı bilgiye göre stablecoinlerin şu anlık kripto paralara dönmesi hızı yavaş seyrediyor. 

 


 

Ancak ABD'de beklenen stable coin raporunun pozitif atlatılması dahilinde bu rezervlerin kripto paralara dönüşerek trend başlatma olasılığı yer alıyor.

 

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!