02 / 05 / 2024

Yeni Kia Sportage 2022 mart ayı fiyat listesi!

Yeni Kia Sportage 2022 mart ayı fiyat listesi!

Otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Yeni Sportage modelinin mart ayı fiyat listesini açıkladı. Kia Sportage güncel fiyat listesi haberimizde...



Yeni Kia Sportage 2022 mart ayı fiyat listesi!

Yeni Sportage farklı donanım seçenekleri ve çekiş özellikleriyle birlikte geliyor. Otomobil iki farklı donanım paketiyle birlikte alıcılarına sunuluyor. 2021 yılında tanıtımının yapıldığı otomobil mart ayında Türkiye'de satışa çıkarıldı. Türkiye'de satışa çıkarılan bu otomobilin 2022 mart ayı fiyat listesi belli oldu.

Kia, Yeni Storage modeli 709 bin 900 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla. Herkesin memnuniyeti için tasarlanan model, yüksek bagaj kapasitesine, ısıtmalı ön koltuklara, teknolojik ön konsola, ön çarpışma engelleme asistanına ve panoramik cam tavanlara sahip.

Yeni Kia Sportage 2022 mart ayı fiyat listesi!

Modern ve yenilikçi çizgilere sahip olan otomobil tasarımı ile Türkiye'ye girdiği andan itibaren sınıfın en iyi modellerinden olmayı başarıyor. 591 litreye kadar bagaj hacmi ile geniş ailelerin otomobil tercihinde ilk sırada yer alıyor. Büyük eşyalar için, arka koltuklar bir düğme vasıtasıyla katlanıyor ve hacimli eşyaların koyulması için daha fazla alan sağlıyor.

Standart olarak sunulan ön çarpışma engelleme asistanı, sürüş yönünde potansiyel bir tehlike algılandığında sürücüyü sesli veya görsel olarak uyarıyor. Bazı durumlarda olası bir çarpışmayı önlemek için otomobilin durmasına bile yardımcı olabiliyor. Böylece kullanıcılarına üst düzey güvenlik imkanı sunuyor.

Peki Yeni Kia Sportage modelinin mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...


Geri Dön