05 / 05 / 2024

Kia Stonic 2022 mart ayı fiyat listesi yayınlandı!

Kia Stonic 2022 mart ayı fiyat listesi yayınlandı!

Güney Kore kökenli otomobil üreticisi Kia, mart ayına özel indirimli fiyat listesini yayınladı. Peki Kia Stonic mart ayı fiyatları ne oldu? Kia Stonic güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor...



Kia Stonic 2022 mart ayı fiyat listesi yayınlandı!

Mart ayının başlamasıyla birlikte otomobil firmaları güncel fiyat listelerini yayınlamaya başladılar. Bu otomobil firmaları arasında Kia'da 2022 model otomobilleri için güncel fiyat listesini yayınladı. Kia Stonic, B sınıfında ve SUV kategorisinde yer alıyor. Model küçük otomobillerle aynı oranlara sahip. Son zamanlarda SUV kategorisinde yer alan bu otomobiller sürekli karşımıza çıkar hale geldi. SUV araç modelleri prestijli görünümleri, göz alıcı tasarımları ve dinamik tarzlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kia Stonic 2022 mart ayı fiyat listesi yayınlandı!

2018 Reddot ve İF Tasarım ödülleri'nin sahibi olan Kia Stonic, SUV kategorisindeki araçlar arasında öne çıkarak kendisini belli ediyor. Son zamanlarda SUV sınıfında yer alan bu otomobiller, ülkemizde yoğun ilgi görmeye başladı. 2018 Reddot ve İF Tasarım ödülleri'nin sahibi olan Kia Stonic, SUV kategorisindeki araçlar arasında öne çıkarak kendisini belli ediyor. Kia'nın SUV sınıfı modelleri, yenilikçi ve eşsiz tasarımlarıyla otomobil sevenlerin dikkatlerini üzerine çekmeye başarıyor.

Kia Stonic 2022 mart ayı fiyat listesi yayınlandı!

Arazi ve şehir yolculuklarına kolay uyum sağlayabilen otomobiller, herkese hitap ediyor. Kia Stonic, 352 litrelik bagaj hacmine ve ısıtmalı koltukları ile birlikte alıcılarını bekliyor. Sürücülerine üst düzey konfor ve güvenlik sağlayan otomobil, engebeli arazilerde de yüksek performans gösterebiliyor. 1.2 litrelik ve 1.4 litrelik benzinli motor seçenekleri ile birlikte 100 beygir gücüne kadar çıkabilen motora sahip. Kia Stonic, çift renk tavan, elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, ısıtmalı direksiyon sistemi, çarpışma önleme asistanı, LED ön farlar ve şerit takip asistanı özelliklerini de taşıyor.

Peki Kia Stonic mart ayı fiyat listesi ne durumda? İşte fiyat listesi...


Geri Dön