09 / 05 / 2024

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…



TAHİNCİOĞLU 2023 PROJELERİ NERELERDE YAPILACAK?

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni projelere dair bilgi verirken, şirket olarak 2023 yılında yeni konut projelerine başlamayı planladıklarını ve yeni konut projelerinde hızlarını sürdürülebilir bir şekilde yükseltmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu doğrultuda İstanbul’da Anadolu Hisarı, Ataşehir ve Beykoz gibi lokasyonlarda yeni konut projelerimiz yapacaklarının müjdesini veren Tahincioğlu, “Ayrıca  Ankara  Çankaya’da da bir projeye başlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

2023 YILINDA KONUT SEKTÖRÜNDE HAREKETLİLİK YAŞANABİLİR

2023 yılında konut sektöründe yeni projelerin artabileceğini dile getiren Özcan Tahincioğlu, 2023 yılında konut sektöründe hareketlilik yaşanabileceğini kaydetti. Devlet desteği ile açıklanan konut kampanyasının sektöre fayda sağlayacağını söyleyen Tahincioğlu, “Konut alıcısı için konutlar erişilebilir hale getirildiğinde sektör gerekli adımları hızla atar.” dedi. “Türkiye’de konut ihtiyacı da konu talebi de var” diyen Tahincioğlu, “Tek sorun konut kredisine erişim. Bu sorun bertaraf edildikçe sektör beklenen gelişmeyi hızlı bir şekilde kaydedebilir.” şeklinde konuştu.

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak!  


Geri Dön