08 / 05 / 2024

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...



Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. 

"İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 10648 Ada 1 Parselde kısmi revizyona gidildi ve 958 adet olan konut sayısı 967 adet konut olarak değiştirildi. 

Konut sayısı değişikliği kapsamında 27 Ocak 2023 tarihinde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. 

Yeni Levent te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Yeni Levent projesi çerçevesinde 967 adet konut ile 52 adet ticari ünite olacak şekilde toplam bağımsız bölüm sayısı 1.019 adet oldu. 

Tem Otoyolu, doğusunda Reşatpaşa Mahallesi, batısında Kağıthane ilçesi ve Ayazağa Mahallesi'ne yakın konumda yükselen Yeni Levent'te, estetik ve fonksiyonel özelliklerle donatılan villa konforuna sahip geniş bahçeli daireler ile yüksek tavanlı mimari dikkatleri çekiyor. 

Yakın çevresinde, Nef Stadyumu, Seyrantepe Metro Durağı, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kağırhane Devlet Hastanesi, Vadi İstanbul AVM, İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Avangart İstanbul, Skyland İstanbul gibi alanların yer aldığı proje, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 7,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahallesi, "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Yeni Levent) kapsamında, 10648 Ada 1 Parselde kısmi revizyona gidilmiş, 958 adet olan konut sayısı 967 adet konut olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 27.01.2023 tarihinde alınmıştır.

Proje kapsamında 967 adet konut ile 52 adet ticari ünite olmak üzere toplam bağımsız bölüm sayısı 1019 adet olmuştur.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 


Geri Dön