10 / 05 / 2024

Yeni ve zamlı 65 aylığı ve engelli maaşı resmen belli oldu! İşte tek tek açıklanan son dakika zamlı maaşlar! Hemen bakın

Yeni ve zamlı 65 aylığı ve engelli maaşı resmen belli oldu! İşte tek tek açıklanan son dakika zamlı maaşlar! Hemen bakın

Yeni ve zamlı 65 aylığı ve engelli maaşı resmen belli oldu... İşte tek tek açıklanan son dakika zamlı maaşlar... Hemen bakın...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, merakla beklenen temmuz ayı memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme çerçevesinde sosyal yardım modelleri kapsamındaki ödemelere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Konun ile ilgili olarak verilen detaylara göre açıklamasında Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde hiç kimseyi arkada bırakmayan toplum vizyonuyla hareket ettiklerini kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, uygulanan sosyal hizmet modelleriyle düşük gelirli birey ve ailelerin ihtiyaçlar doğrultusunda desteklendiğini anımsattı.

Yaptığı açıklamada dezavantajlı durumdaki bireylerin çeşitli hizmet ve sosyal yardım modelleriyle desteklendiğini dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını dile getirdi.

Yeni ve zamlı 65 aylığı ve engelli maaşı resmen belli oldu! İşte tek tek açıklanan son dakika zamlı maaşlar! Hemen bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında şunları dile getirdi: "Temmuz ayı memur maaş katsayısında gerçekleştirilen yeni düzenleme sonrasında sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı aylığı 1997 Türk Lirası'ndan 2 bin 348 Türk Lirası'na, yüzde 40-69 arası engelli oranına sahip vatandaşların aylığı 1594 Türk Lirası'ndan 1874 Türk Lirası'na, yüzde 70 ve üzeri engelli raporu bulunan vatandaşların aylığı da 2 bin 392 Türk Lirası'ndan 2 bin 811 Türk Lirası'na çıkartıldı. 

Ayrıca diğer bir taraftan da 18 yaş altı engelli yakını olan vatandaşlara ödenen engelli yakını aylığı 1594 Türk Lirası'ndan 1874 Türk Lirası'na, hafif silikozis aylığı 3 bin 445 Türk Lirası'ndan 4 bin 50 Türk Lirası'na, orta silikozis aylığı 3 bin 938 Türk Lirası'ndan 4 bin 629 Türk Lirası'na, ağır silikozis aylığı da 4 bin 388 Türk Lirası'ndan 5 bin 158 Türk Lirası'na yükseldi.

Söz konusu bu yeni düzenleme sonrasında sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerinin hesaplarına yatıracağız. Bu ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor! Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli yeni maaş zammı hesaplama! 7 bin 500 TL üzeri maaş alanların yeni maaşı kaç TL? İşte o tablo!

7 bin 500, 8 bin, 8 bin 250 ve 8 bin 500 TL emekli maaşı alanlar kaç TL maaş alacak? Kalem kalem yeni ve zamlı maaşlar!


Geri Dön