01 / 05 / 2024

Yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm toplantısı 8 Aralık'ta!

Yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm toplantısı 8 Aralık'ta!

Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın yapacağı “Yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm” başlıklı toplantıyı bu defa 8 Aralık Salı günü Beylikdüzü’nde yapılacak.



Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın yapacağı “Yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm” başlıklı toplantıyı bu defa Beylikdüzü’nde yapılacak. İstanbul’un en hızlı gelişen kentsel bölgelerinden biri olan Beylikdüzü ve çevresindeki projelerin ele alınacağı, irdeleneceği bu önemli buluşmanın, yeni kentsel arayışların önünü açacağı düşünülüyor.


Toplantının sabah oturumunu ev sahibi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak. Öğleden sonraki oturumun açılışını ise Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli üstlenecek.


Aralarında Yeni Arayışlar Girişimi Platformunun da yer aldığı çok sayıda sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan İnşaat Platformu tarafından düzenlenen toplantıya kent ve yaşam alanında uzman çok sayıda bilim insanı, sivil toplum örgütü önderi ve iş adamı katılacak.


Ayrıca etkinlik sırasında daha yaşanabilir kentlerin mücadelesine katkı verenlere KENT VE YAŞAM sertifikası verilecek.



Program: 09.30 Açılış konuşması Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu


10.00 :ilk oturum


Konu: Yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm 


12.00: öğle arası


14.00: ikinci oturum


Tarih: 8 Aralık 2015 Salı


Yer: Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No: 28 Beylikdüzü / İSTANBUL



Haber Yeni Çağrı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat Platformu tarafından düzenlenen "Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm" zirvesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yapacağı zirve Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

İstanbul'daki projelerin ele alınacağı ve irdeleneceği, yeni kentsel arayışların önünü açacak toplantının sabah oturumunun açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

Zirvede, Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Türkiye Mobilya Sektörü Meclis Başkanı Davut Doğan, Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve alanında uzman çok sayıda kişi konuşmacı olarak yer alacak.

Daha yaşanabilir kentlerin mücadelesine katkı verenlere "Kent ve Yaşam" sertifikasının verileceği etkinliğe, kent ve yaşam alanında uzman çok sayıda bilim insanı, sivil toplum örgütü önderi ve iş adamı katılacak.


Yeni Çağrı


Geri Dön