28 / 04 / 2024

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarını (Home Box Office) HBO'da kullanıcılarına sunduğu hizmete yansıtma kararı aldı. Bu karar en çokta dizi ve film izleyenleri üzdü. Peki güncel abonelik fiyatı ne kadar?



Home Box Office'in kısaltması olan HBO, birinci sınıf bir Amerikan kablolu ve akışlı televizyon ağıdır. WarnerMedia'nın bir yan kuruluşudur ve televizyon tarihindeki en başarılı ve etkili ağlardan biri olarak kabul edilir.


HBO Max tarafından zamma ilişkin yapılan açıklamada, bir dolarlık fiyat artışının; daha fazla içerik yapılması için yatırımların artırılmasında ve kullanıcı deneyimini geliştirmede oldukça önemli olduğu ifade edildi.


Yılbaşına gireli az bir zaman geçmesine rağmen ve bununla birlikte birçok şirket, kullanıcılara sunduğu servisleri için ücret artışı yaptı.  Şimdi ise dünyanın en popüler dijital akış platformları arasında yer alan HBO Max, abonelik fiyatında zam yaptı.

HBO Max güncel fiyatı ne kadar?

HBO Max, geçtiğimiz saatlerde abonelik fiyatına zam yaptı. Öyle ki aylık 14.99 dolar olan Reklamsız Paket, yüzde 17 oranında bir artışla 15,99 dolar oldu.  Diğer 9,99 dolarlık Reklamlı Pakette ise herhangi bir zam yapılmadı.

Yeni yıl zamlarından HBO da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Reklamsız Paket – Eski fiyat: 14,99 dolar
Reklamsız Paket – Yeni (güncel) fiyat: 15,99 dolar

Reklamsız Pakete yeni abone olmayı düşünenler güncel ücretten ödeme yapacak. Var olan kullanıcılar ise 11 Şubat 2023‘ten itibaren yeni ücert üzerinden devam edecek.


Geri Dön