11 / 05 / 2024

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarını (Home Box Office) HBO'da kullanıcılarına sunduğu hizmete yansıtma kararı aldı. Bu karar en çokta dizi ve film izleyenleri üzdü. Peki güncel abonelik fiyatı ne kadar?



HBO, drama, komedi ve belgesel dizilerinin yanı sıra filmler ve canlı etkinlikler de dahil olmak üzere yüksek kaliteli orijinal programlar üretip yayınlamasıyla tanınır.  HBO'da yayınlanan en popüler ve eleştirmenlerce beğenilen dizilerden bazıları arasında "Game of Thrones", "The Sopranos", "The Wire", "True Blood", "Westworld", "Veep", "The Big Little Lies", Diğerleri arasında "Varlık".

Yeni yıl zamlarından HBO da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

HBO ayrıca, müşterilerin HBO'nun tüm içeriğine ve Warner Bros., DC ve Cartoon Network gibi diğer WarnerMedia mülklerinden ek içeriğe ve diğer stüdyolardan lisanslı  içeriğe erişmesine olanak tanıyan bir akış hizmeti olan HBO Max sunar.

Yeni yıl zamlarından HBO da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

HBO, kablo ve uydu sağlayıcılarının yanı sıra HBO Max, Amazon Prime Video ve Hulu gibi akış hizmetleri aracılığıyla edinilebilir. HBO, dramaya güçlü bir vurgu yaparak yüksek kaliteli, eleştirmenlerce beğenilen içerik üretmesiyle tanınır ve Altın Küre, Emmy ve Peabody ödülleri de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknosa'dan oyun canavarlarına karne hediyesi! Monster Abra'lara 1000 TL indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Steam'ın bu kararı oyun canavarlarını üzecek! Dolara karşı koyamadı


Geri Dön