04 / 10 / 2024

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.




Stacks (STX), Bitcoin blockchain tabanlı bir kripto para birimidir. Stack, Stacks ekosisteminin yerel tokenidir ve kullanıcıların Stacks ağı üzerinde işlem yapmasını, uygulamalar geliştirmesini ve akıllı sözleşmeler oluşturmasını sağlar.

Stacks, Proof of Transfer (PoX) konsensüs mekanizmasını kullanır. Bu mekanizma, Bitcoin blockchain'inin güvenliğini kullanır ve Stacks ağında yeni blokların oluşturulması için Bitcoin transferlerini kullanır. Bu sayede, Stacks ağı Bitcoin blockchain'iyle güvenli ve etkileşimli bir şekilde entegre olur.

Stacks ağı, akıllı sözleşmelerin geliştirilebileceği ve yürütülebileceği bir platform sağlar. Akıllı sözleşmeler, programlanabilir işlemlerdir ve çeşitli uygulamaların oluşturulmasına imkan tanır. Stacks ağı, Ethereum gibi diğer akıllı sözleşme platformlarından farklı olarak Bitcoin'in güvenliğini ve imkanlarını kullanır.

Stacks, kullanıcıların kendi verilerini kontrol etmelerini ve kişisel veri gizliliğini korumalarını sağlayan bir ağdır. Bu, kullanıcıların uygulamaları ve verileri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlar.

Yeni yükselme Stacks (STX) den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

STX, Stack tokeni olarak adlandırılan ve ağda kullanılan kripto para birimidir. STX, Stack ağı üzerinde değer transferi ve işlem ücretleri için kullanılır. Aynı zamanda Stack tokeni, Stack ağındaki teşvik mekanizmalarının bir parçasıdır ve ağın güvenliğini sağlamak için madencilere ödül olarak verilir.

Stacks (STX), Bitcoin tabanlı bir ekosistem olan Stack ağında kullanılan kripto para birimidir ve akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi, işlem yapılması ve Stack ağı üzerindeki etkileşimlerin gerçekleştirilmesi için kullanılır.

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

Milyonlarca emekli ve memur gelecek haberi bekliyor! Açıklanan rakamlar herkesi şaşırttı

Almanya’da bakım parası krizi! Ödenek az geliyor, bakıma muhtaçlar ve yakınları çaresiz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön