03 / 05 / 2024

Yenibosna Selenium nerede?

Yenibosna Selenium nerede?

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

Teslim tarihi 2016 olarak belirlenen Yenibosna Selenium nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Yenibosna cevabı veriliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan proje, Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor...



Konutların 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Yenibosna Selenium nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı Selenium Yenibosna projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor. 


Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü inşa edilen Selenium Yenibosna Evleri,  Aşçıoğlu İnşaat  imzası taşıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede eslimler 2016 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşecek. 


Yenibosna Selenium nerede?


3 blok halinde yükselen Yenibosna Selenium nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Yenibosna cevabı veriliyor. Projenin inşaat alanı 72 bin metrekare olarak belirlendi.


Selenium Yenibosna Residence'ın sosyal olanakları arasında; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları bulunuyor. 


Yenibosna Selenium nerede?


Selenium Yenibosna kroki!


Yenibosna Selenium nerede?


Yenibosna Selenium telefon numarası: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön