09 / 05 / 2024

Yenimahalle'de Muhtar İrfan Yaman parkı açıldı!

Yenimahalle'de Muhtar İrfan Yaman parkı açıldı!

Yenimahalle Macun Mahallesinde Muhtar İrfan Yaman Parkı'nın açılışı bir törenle gerçekleşti. 22 yıldır Macunlular'a hizmet ederek, görevi başında vefat eden, Muhtar İrfan Yaman'ın isminin verildiği parkın açılışına Yaman'ın ailesi katıldı.



Yenimahalle Macun Mahallesinde Muhtar İrfan Yaman Parkı'nın açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. 22 yıldır başarılı bir şekilde Macunlular'a hizmet ederek, görevi başında vefat eden, Muhtar İrfan Yaman'ın isminin verildiği parkın açılışına Yaman'ın ailesinin yanı sıra, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın, ATİSAN Başkanı Yaşar Özelge, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


"TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ" 

Başkan Fethi Yaşar, "Macun'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan modern konutların, anahtar teslimini yaparken sizlere park sözü vermiştim. Bugün merhum muhtarımızın adının bulunduğu bu parkı açarak, vermiş olduğum sözü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Herkesin çevre düzenlemesiyle, modern mimarisiyle, memnun olacağı sıcak bir yuvaya kavuşması için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşa iyi bir hizmet sunabilmek için titizlikle çalışıyoruz" dedi. 



Sabah Ankara 


Geri Dön