01 / 05 / 2024

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler!



Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun, TOGG resmi Twitter hesabından yapılan yeni bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda, konuya ilişkin şu sözlere yer verildi:

"Kullanıcı deneyimi alanında yapay zekâ destekli çözümler üreten @SMART_iX ile yaptığımız stratejik iş birliğiyle mobilite ekosistemimizi büyütüyor. 'Akıllı Yaşam' hizmetlerimizin güvenli, hızlı ve çevre dostu olmasını sağlıyoruz."

TOGG’DAN ENGELLİ KULLANICILARINA ÖZEL ÖZELLİK!

Togg, görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim BlindLook ile yaptığı iş birliği kapsamında fiziksel ve dijital ürünlerinin temas noktalarını adım adım engelsizleştirme çalışmaları yürütmeye hız verdi.

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcı odaklı bir yaklaşımla geliştirilen Togg, görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim Blindlook'un "herkes için erişilebilir bir dünya" için hedefine ortak buldu.  BlindLook'un partnerlerine sunduğu kapsayıcı hizmeti belgeleyen global sertifikası EyeBrand ağına katılan Togg, fiziksel ve dijital ürünlerinin temas noktalarını adım adım engelsiz bir hale getirmeye çalışıyor. Yapılan iş birliği kapsamında Togg'un ürün ve hizmetleri BlindLook'un ses odaklı teknolojisiyle görme engelli kullanıcılar için erişilebilir bir noktaya getirilecek.

BlindLook'un yüzde 100 ses odaklı özgürlük teknolojisi Sesli Simülasyonu sayesinde tam ve kısmi görme engelli bireyler için ürün ve hizmetleri erişilebilir hale getirilecek ve görme engelli bireylerin ürün ve hizmetleri yardıma ihtiyaç duymadan bağımsız bir şekilde kullanmalarına olanak sağlayacak. Togg’un bu entegrasyonu tamamlandığında görme engelli vatandaşlar için Togg'un resmi internet sitesi "www.togg.com.tr"ye BlindLook hesapları ile giriş yapıp, ürün ve hizmetlerden eşit ve erişilebilir şekilde yararlanabilecekler.

“ARAÇLARIMIZ SERİ ÜRETİM BANTLARINDAN İNECEK”

DHA’nın haberinde yer alan bilgiye göre; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bu soruya yanıt vermişti. Varank TOGG hakkında yaptığı konuşmada, “Biz bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız projelerimiz ve ufkumuz, emin olan muhalefetin yanına uğramadığı bir ufuktur. işte 29 Ekim tarihi geliyor. Allah’ın izni ile Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim tarihinde açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacaklar” dedi.

Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı ne kadar? İşte detaylar!

BİM 30 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!


Geri Dön