Otomobil

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Yerli otomobil TOGG yeni bir müjdeyi paylaştı. İşte herkesi heyecanlandıran yeni TOGG gelişmeleri!Togg hakkında pek çok soru soruluyor

Yerli otomobil Togg yollara çıkmak için gün sayıyor. Togg hakkında pek çok soru soruluyor. Özellikle TOGG’un ne zaman seri üretime geçip, yollara çıkacağı ile fiyatı en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Bu gelişmeler ışığında TOGG test edilmeye de devam ediliyor. İşte TOGG hakkında gerçekleşen son gelişmeler ve dahası…

TOGG NE ZAMAN YOLLARA ÇIKACAK?

Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. TOGG hakkında heyecanlandıran paylaşım yapıldı. Yerli otomobilin şarj cihazları test edilmeye başlandı. Testin sonucu umut verici. Sadece 25 dakika sürüyor.

Yerli otomobil Togg'un, Twitter hesabından, heyecanlandıran bir paylaşım daha yapıldı. Yapılan bu paylaşımda, "Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz, devamlı  bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık" ibaresi kullanıldı.

Türkiye'nin yerli otomobili için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili TOGG'u üretimden bandından indirerek hizmete sunacağız" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Yerli otomobilin şarj cihazları teste başladı.

TOGG Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş da, bu konuda açıklamada bulundu. Karakaş yaptığı açıklamada, "TruGo ile kesintisiz kullanıcı deneyimi: 1000x hızlı şarj cihazı ve hepsi 180kW ve üzeri!" ifadelerini kullandı. Açıklamada teste ilişkin bir video da paylaşılırken, cihazın 25 dakikada yüzde 80 seviyesinde batarya doluluk oranı sağladığı tespit edilmiştir. Togg'dan geçen ay yapılan açıklamada, elektrikli araç kullanıcılarının şarj istasyonu bulma kaygılarını ortadan kaldırmayı hedefleyen TruGo'nun, trafik yoğunluğu yüksek güzergahlarda 25, az yoğunluktaki bölgelerde ise 50 kilometrede bir şarj cihazlarıyla yer alacağı açıklanmıştı.

TOGG KAÇ TL OLACAK?

TOGG ne kadar olacak sorusu sıklıkla sorulmaktadır. TOGG elektrikli olacak olan TOGG'un ilk aşamada 300 ve 500 km menzil seçenekleri ve 200 ve 400 beygirlik bir güç sunacağı belirtildi. Yerli otomobil TOGG fiyatı da merak ediliyor. Ancak TOGG'un fiyatı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Altın bugün ne kadar? 4 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 4 Ağustos Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Benzin ne kadar oldu? 4 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 4 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!