04 / 09 / 2024

Yeşil toplam 25 mağazaya ulaşacak!

Yeşil toplam 25 mağazaya ulaşacak!

Küresel kriz perakende sektörünü etkisi altına alırken sektörün  önemli aktörlerinden Yeşil, hız kesmeden büyümeye devam ediyor



Uygun fiyatlı ürün gamı stratejisi ile krizin etkilerini en çok hisseden tüketicilere çözüm sunan Yeşil, açılan yeni mağazaları ile de tüketicilerine artık daha da yakın olacak. Bir ay gibi kısa sürede başarılı bir operasyon ile 23 yeni mağaza açan Yeşil, yeni mağazalar açmaya da devam edecek. Temmuz ayı başında Eskişehir Espark ve Bursa Korupark'ta açılacak olan 2 mağaza ile Yeşil, 25 yeni noktada müşterileriyle buluşmuş olacak.  

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kayseri, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Bodrum, Sakarya, Çorlu, Çanakkale, İzmit, Edirne ve Trabzon olmak üzere Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde mağaza açan Yeşil artık tüketicilerine çok daha yakın olacak. 

İstanbul'da aynı anda 14 yeni mağaza...
İstanbul'da alışverişin kalbinin attığı noktalara yeni mağazalar açan Yeşil uygun fiyatlarıyla da alışverişi keyifli hale getiriyor. Kanyon AVM, Metrocity AVM, Akmerkez AVM, Cevahir AVM, Optimum AVM, Town Center AVM, Capacity AVM, Airport AVM, Olivium AVM, Beylikdüzü Migros AVM, Maxi Silivri AVM ve İstanbul Outlet AVM olmak üzere alışverişin en yoğun olduğu merkezleri seçen Yeşil, cadde mağazacılığını da ön planda tutarak yeni cadde mağazaları da açtı. Nişantaşı, Suadiye, Karaköy ve Güneşli'de de yeni mağazalar açan Yeşil, Eylül ayında açılacak olan Forum İstanbul AVM'de de bir mağaza daha açarak mağaza sayısını arttırmaya devam edecek.   

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yeşil bir ayda 25 yeni mağaza açtı

Küresel kriz perakende sektörünü etkisi altına alırken sektörün önemli aktörlerinden Yeşil, hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Krize meydan okuyan Yeşil, mayısta başlattığı 365 gün uygun fiyat uygulamasının ardından bir ay içinde 25 yeni mağaza açtı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kayseri, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Bodrum, Sakarya, Çorlu, Çanakkale, İzmit, Edirne ve Trabzon olmak üzere Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde mağaza açan Yeşil artık tüketicilerine çok daha yakın olacak. Nişantaşı, Suadiye, Karaköy ve Güneşli'de de yeni mağazalar açan Yeşil, mağaza sayısını arttırmaya devam edecek.
Yenişafak


Geri Dön