29 / 04 / 2024

Yıkım için gelen zabıtaya pitbull'larla saldırdılar

Yıkım için gelen zabıtaya pitbull'larla saldırdılar

Bir kaçak oto yıkama servisi sahibi, yıkım için gelen zabıta ekiplerini işyerinde barındırdığı pitbull ve rottweiler köpekleriyle kovaladı



Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi 14. Sokak numara 4'te bulunan oto yıkamacı, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle  Ankara  Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkılmak istendi. 
 
İşyeri sahibi Ramazan A., zabıta ekiplerini işyerine yaklaştırmamak için işyerinde beslediği aralarında pitbull ve rottweiler cinslerininde bulunduğu 6 köpeği kullandı. Ekipler, işyerinden köpekleri uzaklaştırmasını istemesine rağmen Ramazan A. yıkımı engellemek için çalışanlarıyla birlikte direnişe geçti. Köpekler nedeniyle yıkım yerine bir türlü yalaşamayan zabıta, polis çağırdı. Bunun üzerine işyeri sahibi ve çalışanları, ekipleri köpeklerle birlikte kovaladı. Üzerlerine pitbull ve rottweiler köpekleriyle saldırıldığını gören zabıta ekipleri, çareyi araçların içine girmekte buldu. Ramazan A., yanındaki köpeklerle zabıta arabalarını tekmeledi.

'SALLAMA'YLA ZABITAYI KOVALADI

Bunun üzerine zabıta araçları olay yerinden uzaklaştı. Ancak Ramazan A. pittbull köpeğiyle birlikte eline sallama tabir edilen bıçağını da alarak aracın peşinden koştu. Olay yerine polisin gelmesi üzerine işyeri sahibi köpekleriyle birlikte oto yıkama yerine döndü. Polisler, öfkeli işyeri sahibini ikna etmeye çalıştı. Ramazan A., işyerindeki malzemelerin zarar görmemesi için kendisinin boşaltacağını söyleyerek uzlaşma yoluna gitti. Ramazan A.'nın işyerini boşaltmaya başlaması üzerine ekipler olay yerinden uzaklaştı.

Yalçın KAYA, Bilal OFLAZ/Zaman


Geri Dön