27 / 04 / 2024

Yılbaşı öncesi bomba indirim! Carrefour ilaç gibi gelecek... İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yılbaşı öncesi bomba indirim! Carrefour ilaç gibi gelecek... İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Carrefor yeni yıla girmeden bomba kampanyalarına yenisini ekledi. Xiaomi Redmi 10  telefonlarda yüzde 23'e varan kampanya ile adeta teknoloji düşkünlerini cezbetti. Xiaomi Redmi 10 fiyatı ne kadar? merak edenler için detaylar haberimizde.




Dalgalı seyreden ekonomi insanalrı tasarrufa yönlendirirken Carrefor tam da bu noktada büyük tasarruf ettiren kampanyasını duyurdu. Son yıllarda Türkiye'de büyük pazar sahibi olan Xiaomiler için iste tam da beklediğimiz kampanya dedirtiyor.

Yılbaşı öncesi bomba indirim! Carrefour ilaç gibi gelecek... İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Xiaomi Redmi 10 hem tasarım hem de içerik olarak göz boyuyor, uygun fiyata kaliteli bir cihaz almak isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline geldi. Kaliteli stereo hoparlörleri sayesinde ses konusunda başarılı bir performans ortaya çıkarıyor. Seyir keyfinizi de en yüksek seviyede tutan ve hdr görüntü kalitesini sunan cihaz,
dizi ya da film izlerken kullanıcılara ayrı bir deneyim sunuyor.  Aynı zamanda Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) batarya konusunda optimize edilmiş bir pil ömrü sağlamayı başarır. Yazılım desteğiyle birlikte yüksek kapasiteye sahip olan batarya, kullanıcıların daha uzun süreler telefonla vakit geçirmesini sağlayacak. Üstelik çift hat desteği sunarak çok mişlevli kullana bilirsiniz.  Böylece fazladan telefon taşımayı gereksiz hale getirerek tek bir cihaz üzerinden bütün işlemlerin gerçekleştirilmesini mümkün hale getirir.
 Uygun fiyata ortalamanın üzerinde bir akıllı telefon arıyorsanız Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB modelini inceleyebilir, İhtiyaçlarınıza bu cihazla yanıt bulacaksınız.Peki Xiaomi redmi 10 Carrefour'da kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

 

 


Geri Dön