16 / 05 / 2024

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?



YILBAŞINDA ECZANELER AÇIK MI KAPALI MI?

31 Aralık tarihinde eczaneler hizmet vermeyi sürdürecekler. Eczaneler 09:00 ila 19:00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriyor. 1 Ocak tarihinde de resmi yılbaşı tatili olacak. Bu nedenle sadece nöbetçi eczaneler çalışacak

ÜCRETSİZ ULAŞIMDAN YARARLANABİLİRSİNİZ!

İstanbul’da ücretsiz ulaşımdan yararlanmak isteyenlere duyuruldu. İstanbul'da resmi tatillerde geçerli olacak olan ücretsiz ulaşımdan faydalanabilirsiniz ancak İstanbul kartınızı kişiselleştirirseniz. Bu uygulama 1 Ocak 2023 Pazar günü itibariyle başlayacak.

İstanbul'da resmi tatillerde ücretsiz ulaşımdan yalnızca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri yaralanabilecek. İstanbulkart Kişiselleştirme içerisinde kapsamında 1 Ocak 2023 itibarıyla aktarma, mesafe bazlı ücret iadesi ve resmî tatillerde ücretsiz ulaşım gibi haklar sadece kişiselleştirilmiş İstanbul kart kullanıcıları için geçerli olacak. 2023 yılının ilk resmi tatili olan 1 Ocak Pazar günü sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, entegrasyona dahil olan İETT, Metro, Füniküler, Tramvay, Şehir Hatları Vapurları'nda ve toplu taşımaya entegre olan özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olarak yapılacak.

YILBAŞINDA AVM’LER AÇIK MI?

Yılbaşından önce tatil alışverişi yapmak için AVM'de plan yapacak kişiler, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. 1 Ocak Pazar günü pek çok işletme tatil olacak yani kapalı durumda olacak.

YILBAŞINDA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KAÇTA AÇILACAK?

AVM'ler saat 10.00 ila 22.00 saatlerinde açık oluyor. Ancak resmi tatillerde bu çalışma saatleri değişebiliyor. AVM'ler resmi bayramlarda ve hafta sonları açıktır. AVM'ler genel olarak 1 Ocak'ta açıktır. Ancak yine de, AVM'lerin telefon numarasından gerçeğe ulaşılabilir.

31 ARALIK YILBAŞI RESMİ TATİL Mİ?

31 Aralık Cumartesi günü resmi tatil olmadığından dolayı yarım gün ya da tam gün tatil değildir. Ancak 1 Ocak resmi tatildir.

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 ne kadar oldu? Bugün fındık fiyatları kaç TL?

Yılbaşında İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapalı yollar!

2023 MTV ne kadar? MTV 2023 ne zaman ödenir? 2023 MTV ödemesi ne kadar oldu?


Geri Dön