05 / 05 / 2024

Yıldırım Demirören de gayrimenkulcü oldu!

Yıldırım Demirören de gayrimenkulcü oldu!

Beşiktaş Spor Klübü Başkanı Yıldırım Demirören inşaatçılığa girdi. Demirören Gayrimenkul Proje ve Yönetimi Ticaret ve Sanayi AŞ ismi ile Erdoğan Demirören başkanlığında kurulan 50 bin TL sermaye ile sektöre adım a



Beşiktaş Spor Klübü Başkanı Yıldırım Demirören inşaatçılığa girdi. Demirören Gayrimenkul Proje ve Yönetimi Ticaret ve Sanayi AŞ ismi ile kurulan 50 bin TL sermayeli şirketin merkezi Demirören Grubu’nun ticari faaliyetlerini yürüttüğü Azapkapı Emekyemez Mahallesi Gümüş Gerdan Sokak Demirören Han No.2 Beyoğlu adresi olarak gösterildi.
İnşaat dünyasına yeni adım atan Demirören Gayrimenkul Proje’nin yönetim kurulu başkanı, Demirören Grubu’nun da başkanı olan Erdoğan Demirören olurken oğulları Fikret Tayfun Demirören ve Yıldırım Demirören de başkan yardımcısı sıfatı ile yönetim kurulunda yer aldı.

Ana sözleşmesi 26 Ekim 2010 tarihinde imzalanarak İstanbul Ticaret Odası’na kaydı yapılan şirket, esas olarak gayrimenkul hizmetleri verecek. AVM projeleri veya gayrimenkul üzerine başka projeler geliştirmek üzere yola çıkan şirket, ana sözleşmesinde yazılı diğer işleri de yerine getirecek.
 
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Beşiktaş'ın Başkanı Yıldırım Demirören de gayrimenkulcü oldu
Beşiktaş Spor Klübü Başkanı Yıldırım Demirören, inşaat sektörüne giren en son isimlerden biri oldu. Elde edilen bilgilere göre, Yıldırım Demirören, babası Erdoğan Demirören ve Fikret Tayfun Demirören ile birlikte 50 bin TL sermayeyle kurduğu Demirören Gayrimenkul Proje ve Yönetimi Ticaret isimli şirketle başta AVM olmak üzere gayrimenkul konusunda projeler geliştirecek. Sözleşmesi 26 Ekim 2010'da imzalanan şirketin yönetim kurulu başkanı Demirören Grubu'nun da başkanı olan Erdoğan Demirören olurken, oğullar Fikret Tayfun Demirören ve Yıldırım Demirören de başkan yardımcısı olarak yönetim kurulunda yer aldılar. Demirören Gayrimenkul Proje, isimli şirket, Demirören Grubu’nun da ticari faaliyetlerini yürüttüğü Beyoğlu'ndaki Azapkapı Emekyemez Mahallesi'ndeki binada faaliyetlerini yürütecek.


Geri Dön