28 / 04 / 2024

Yıldırım Yapı'dan sağlık alanında yeni yatırımlar!

Yıldırım Yapı'dan sağlık alanında yeni yatırımlar!

Türkiye 'de son sekiz yılda %50 oranında artan sağlık alanındaki yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Trakya Bölgesi 'nin ilk butik tüp bebek merkezi Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beylikdüzü / Gürpınar 'da açıldı....



Yapı sektörüne uzun yıllar prestijli projelerle hizmet eden Yıldırım Yapı Grubu, önce insan ilkesinden hareketle, insan ve toplum sağlığına katkı sağlamak için Trakya bölgesinin ilk butik tüp bebek merkezini Gürpınar 'da açtı. Sağlıklı bir toplumun sağlıklı ailelerden oluştuğuna inanan Yıldırım Yapı Grubu, Özel Avrupa Tüp Bebek Merkezi 'nde deneyimli ve başarılı ekibiyle bebek sahibi olmak isteyen ailelere hizmet veriyor.

Tüp Bebek alanında başarılı çalışmalara imza atmış, Özel Avrupa Tüp Bebek Merkezi klinik Direktörü Op. Dr. Serhat Partalcı, çocuk sahibi olamayan evli çiftlerde, birbirlerini suçlamaya dayalı bir ilişki geliştiğine dikkat çekerek, ailenin içinde yaşadığı problemlerin toplumsal sorun olarak karşımıza çıktığını belirtiyor. Op. Dr. Serhat Partalcı, yardımcı üreme tekniklerinin dünyada olduğu gibi Türkiye 'de de gittikçe yaygınlaştığını ve geliştiğini, bu sayede dünyaya gelen bebeklerin aileler için umut ve yaşam kaynağı olduğunu vurguluyor.

Kariyer yapmak için çocuk yapmayan doğurganlığını erteleyen kadınların, 35 yaşından sonra yumurtalık rezervinin azaldığını belirten Partalcı, yardımcı üreme tekniklerinden tüp bebek yönteminin önümüzdeki yıllarda daha da fazla kullanılacağının altını çiziyor. Op. Dr. Serhat Partalcı, kadında yumurtaların aktif olduğu, erkekte sperm üretiminin devam ettiği müddetçe bebek sahibi olunabileceğini belirterek, sağlık alanında yapılan yatırımlar, teknolojik gelişmeler ve bilimsel çalışmalar sayesinde daha sağlıklı nesillerin oluşacağını dile getiriyor.

Özel Avrupa Tüp Bebek Merkezi 'nde, Embriyoloji Laboratuvarı, Androloji Laboratuvarı, Kryo odası, tam kapsamlı Tüp Bebek Laboratuvarı, küçük cerrahi girişimlerin yapılabildiği ameliyathane, hastaların yumurta toplama ve transfer işlemlerinden sonra rahatça dinlenebilecekleri özel odalar bulunuyor.



Geri Dön