29 / 04 / 2024

Yıldırım'da 43 proje tamamlandı!

Yıldırım'da 43 proje tamamlandı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, seçim döneminde 'İdeal şehir için her gün 1 adım' sloganı ile vaat ettikleri projelerden 43'ünü hayata geçirdiklerini açıkladı.



30 Mart yerel seçimleri döneminde verdiği vaatleri hızla hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da özellikle katılıma ve sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attı. Yıldırım Belediyesi'ni halka daha yakın bir kurum haline getirmeyi hedefleyerek yola çıktıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Hizmet dönemimizde 10 ayı geride bırakırken, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlamında önemli adımlar attık. Seçim döneminde verdiğimiz 100 vaatten 34'ünü ve ayrıca da 9 farklı projeyi hayata geçirdik. Hemşerilerimiz için önemli 43 projemizi ilçemize kazandırdık" diye konuştu. 


Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali; klasik belediyecilik haricinde özellikle sosyal, kültürel ve spor  alanlarında örnek çalışmalan tamamladıklarının altım çizdi. 

Kentsel dönüşüm konusunda da planlama aşamasının sonuna geldiklerini anlatan Başkan Edebali, "2015 yılı içerisinde kentsel dönüşüm için ilk kazmayı vuracağız. Yıldırım'ı yeniden ayağa kaldırmak, sosyal yönü güçlü, ekonomik gücü yüksek daha yeşil bir Yıldırım'ı inşa etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. 5 yıllık hizmet dönemimizde ilçemizi daha ileriye taşımak bizim öncelikli  görevimiz. El birliği üe yeniden inşa edeceğimiz Yıldırım in gelecek 50, hatta 100 yılını planlamak arzusundayız" ifadelerini kullandı. 


Olay Bursa


Geri Dön